Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Κρίσιμες ώρες:Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ενεργοποιεί τον «Ορθόδοξο Άξονα»!

Η ελληνική στρατιωτική ηγεσία τούτες τις κρίσιμες ώρες για τα Βαλκάνια
με την ραγδαία άνοδο του αλβανικού εθνικισμού και τις όποιες εξελίξεις «έρχονται «υλοποιεί το μόνο σχέδιο που μπορεί και αυτό αφορά την ενεργοποίηση του  ορθόδοξου άξονα με στενές πλέον αμυντικές σχέσεις όλων  αυτών των χωρών(Ελλάδα- Σερβία- Αρμενία -Βουλγαρία)!
  
Το πλέον επίλεκτο  τμήμα του ελληνικού στρατού η Ζ’ ΜΑΚ  μετά την συνεκπαίδευση  στην Σερβία, την Βουλγαρία τώρα υλοποιεί άσκηση με τις αρμενικές ειδικές δυνάμεις στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή το ελληνικό πεντάγωνο «ενεργοποιεί» ταυτόχρονα  όλα τα πρωτόκολλα συνεργασίας των στρατιωτικών υπηρεσιών  πληροφοριών με τις ίδιες χώρες τα οποία είχαν  υπογραφεί παλαιότερα, έχοντας ανοικτή γραμμή ανταλλαγής πληροφοριών ειδικά με Βούλγαρους και Σέρβους για τις κινήσεις των ισλαμιστών Αλβανών τόσο στο Κοσσυφοπέδιο, όσο και στην Αλβανία, αλλά και τα Σκόπια.

Οι πληροφορίες των σερβικών υπηρεσιών ασφαλείας είναι ότι επίκεινται ραγδαίες  εξελίξεις για την  δημιουργία της αποκαλούμενης  «Μεγάλης Αλβανίας» τόσο από τα  Σκόπια, όσο και στο Κοσσυφοπέδιο ,  μετά τις εκλογές της 11ης Ιουνίου,  και την έλευση όλων των εγκληματιών πολέμου  σύμφωνα με ένταλμα του Βελιγραδίου,  όπως ο Ρ. Χαραντινάι που προκρίνεται για πρωθυπουργός, στην εξουσία.

Σε ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ ανέφερε την   συνεκπαίδευση μεταξύ μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδος και Αρμενίας πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στη Νέα Πέραμο Αττικής, στο πλαίσιο του υφιστάμενου διμερούς προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας.

Η δημιουργία ενός ορθόδοξου άξονα είναι μονόδρομος στην αντιμετώπιση της τουρκικής διείσδυσης και του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού στα Βαλκάνια , και αποτελεί μια διαδικασία την οποία έχουν αναφέρει και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Άλλωστε η ιστορία πάντοτε…επαναλαμβάνεται.
Σύμφωνα με Σέρβους  ειδικούς εδώ και μεγάλο διάστημα υλοποιείται  απόρρητο « σχέδιο» με έμπνευση από τους βαλκανικούς πολέμους πατώντας πάνω σε  ένα ισχυρό πολιτικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό, και στρατιωτικό υπόβαθρο της περιοχής.

Συμμετέχουν ως « υποψήφιες» δε σε αυτό η Σερβία, η Ελλάδα, η Αρμενία, η Κύπρος και  η Βουλγαρία.

Το όλο εγχείρημα βασίζεται και σε  παλαιότερη μελέτη του ινστιτούτου γεωπολιτικών αναλύσεων της Ακαδημίας της Μόσχας.

Τελευταίος λόγος, θα αποτελέσει μια μεγάλη και σοβαρή κρίση χρέους στην Ευρώπη , όπου σε συνδυασμό με την μεγάλη ανεργία, τις εθνικιστικές τάσεις τις ταραχές, και τις πιθανολογούμενες αυτονομήσεις κρατιδίων, θα δημιουργηθεί μια εκρηκτική κατάσταση.

Ήδη οικονομικό πρόβλημα υπάρχει στην Πορτογαλία, ακολουθεί η Ιταλία, η Γαλλία  , ακόμη και η Κροατία. Κανείς δεν πρόκειται να γλυτώσει από  αυτήν την «καταιγίδα».

Για αυτούς τους λόγους και λόγω της αναπόφευκτης σύγκρουσης ΝΑΤΟ και Ρωσίας, η Μόσχα «προετοιμάζεται» στρατιωτικά τόσο με τον υπό  δημιουργία άξονα, όσο με ένα τεραστίων διαστάσεων εξοπλιστικό πρόγραμμα σε ναυτικό , αεροπορία και στρατό.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...