Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ:Οπλισμένοι Ρομά απειλούν να γαζώσουν τους κατοίκους! (βίντεο)

Μετά την χθεσινή πορεία όπου κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ
και έβαλαν φωτιά σε σπίτια τσιγγάνων, τώρα οπλισμένοι Ρομά περιπολούν στους δρόμους και απειλούν με μακελειό! 

Με την οργή των κατοίκων στο Μενίδι να έχει ξεχειλίσει μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα την περασμένη Πέμπτη, αρκεί μία σπίθα για να πυροδοτήσει το γκάζι. 

Στο μεταξύ ο υπουργός προστασίας του πολίτη ομολογεί ότι η χώρα είναι ανοχύρωτη και οι κάτοικοι απροστάτευτοι!

Η κατάσταση στο δήμο Mενιδίου είναι εκρηκτική με τους κατοίκους της περιοχής να δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι «δεν πάει άλλο» με ό,τι βιώνουν.

Όπως καταγγέλλουν καθημερινά σχεδόν βρίσκουν στα σπίτια τους κάλυκες από πυροβόλα όπλα καθώς, όπως λένε, οι πυροβολισμοί είναι μια συνήθης πρακτική από τους Ρομά που εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών. Κάθε φορά που θέλουν να ενημερώσουν «βαποράκια» για την παράδοση ναρκωτικών πέφτει ένας πυροβολισμός, λένε κάτοικοι του Μενιδίου.

Όποιος έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα στο Μενίδι θα συναντήσει και μια περίπτωση κατοίκου που βρήκε κάλυκα στο σπίτι του, στην αυλή του, στην ταράτσα του.

Από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα όλο το προηγούμενο διάστημα λένε χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής.

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε ο ALPHA Ρομά βγαίνουν στους δρόμους και επιδεικνύουν τα όπλα τους τα οποία όπως λένε είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του αρκείται στη διαπίστωση ότι «δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τα άβατα»!  

Ο πατέρας της μικρής Βαλεντίνας κατήγγειλε ότι πριν από λίγα χρόνια η κόρη του δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα όταν πήγαινε στο νηπιαγωγείο!

Ενδεικτική ήταν η αντίδραση κατοίκων στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου. 

Γονείς βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και επέρριψαν ευθύνες στους δημοτικούς άρχοντες για το γεγονός ότι η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη από τη δράση εγκληματικών ομάδων. πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...