Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:Έρχεται αιματοχυσία δίχως τέλος - Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν από το αεροπλανοφόρο George H.W. Bush!

Ραγδαίες εξελίξεις σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή
καθώς οι Αμερικάνοι βομβάρδισαν πριν λίγο δυνάμεις του Μ.Ασαντ οι οποίες περικύκλωναν το Al-Tanf.

Μαζί με τις δυνάμεις του Ασαντ βρίσκονται ρωσικές δυνάμεις, Χεζμπολάχ και Ιρανοί.

Tαυτόχρονα οι Κουρδικές δυνάμεις SDF έφτασαν στα προάστια της «πρωτεύουσας» του ISIS, της Ράκκα. 

H Toυρκία ότι είναι να κάνει, θα πρέπει να το κάνει άμεσα.

Η κατάσταση είναι πάρα πολύ οριακή και αφορά όλη την ευρύτερη περιοχή.

Το αμερικανικό Ναυτικό πραγματοποίησε νέο κύκλο επιθέσεων με αεροσκάφη που απονηώθηκαν από το αεροπλανοφόρο George H.W. Bush το οποίο πλέει στην ανατολική Μεσόγειο.

Όπως ανακοινώθηκε η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επιχείρησης “Inherent Resolve” η οποία έχει ως στόχο την ISIS αλλά και τις δυνάμεις του Ασαντ και οι αεροπορικές προσβολές πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ράκκα όπου οι κουρδικές δυνάμεις προσπαθούν να την καταλάβουν καθώς και στη Νότια Συρία.

«Ο συνασπισμός των δυνάμεων υπό τις ΗΠΑ, χτύπησε και κατέστρεψε δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ » λένε οι Αμερικανοί γιατί μπήκαν σε «ουδέτερη ζώνη» και αρνούνταν να αποχωρήσουν λένε οι Αμερικανοί.

Ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ, χτύπησε και κατέστρεψε δυνάμεις του Άσαντ που επιχειρούσαν να μπουν σε ουδέτερη ζώνη στη Νότια Συρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνασπισμού
“Παρά τις προειδοποιήσεις, οι δυνάμεις του καθεστώτος μπήκαν στην συμφωνημένη ουδέτερη ζώνη με άρματα μάχης, πυροβολικό, αντιαεροπορικά άρματα, θωρακισμένα οχήματα και περισσότερους από 60 στρατιώτες που αποτελούσαν απειλή για τις δυνάμεις του συνασπισμού και τις σύμμαχες δυνάμεις που στρατοπεδεύουν στο “At Tanf Garrison”.


Η συριακή κυβέρνηση στην  Δαμασκό ανακοίνωσε όμως  ότι ο στρατός των ΗΠΑ  ενεργεί χωρίς τη συγκατάθεση των συριακών αρχών και η παρουσία των Αμερικανών  στο βόρειο τμήμα της χώρας, στην πραγματικότητα είναι εισβολή και ξένη  παρέμβαση.

Την ίδια στιγμή οι μονάδες του συριακού στρατού διεξάγουν μια σαρωτική επίθεση στις γύρω περιοχές κοντά στο  στρατηγικό ενεργειακό πεδίο στην επαρχία Χόμς.

Τα συριακά στρατεύματα προκάλεσαν μεγάλες απώλειες στους ισλαμιστές τρομοκράτες σε σκληρότατες συγκρούσεις για τον έλεγχο στρατηγικών ορεινών σημείων και λόφων. Επίσης κατέστρεψαν βαρύ  στρατιωτικό εξοπλισμό των τρομοκρατών.

Ο συριακός στρατός συνέχισε επίσης την προέλαση του και σε άλλες βασικές επαρχίες της Συρίας.

Ο ισλαμικός στρατός διαλύεται ολοκληρωτικά και τώρα θα ξεκινήσει οσονούπω η μάχη για τον διαμοιρασμό της Συρίας…κοινώς  τώρα ξεκινάνε και τα «γεγονότα».  

πηγη 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...