Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ:Πέφτουν «βροχή» οι πύραυλοι - Κατέρριψαν ICBM οι ΗΠΑ, εξαπέλυσε «Iskander» η Β.Κορέα!

Πέφτουν «βροχή» οι πύραυλοι στην Κορεατική
απ’ όλες τις εμπλεκόμενες δυνάμεις, ΗΠΑ-Ν.Κορέα-Β.Κορέα-Κίνα ενώ 3 περιστατικά δείχνουν πως οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν.

Τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι αποκαλυπτικά...

Οι ΗΠΑ δοκίμασαν το σύστημα GMD, τα 2 αεροπλανοφόρα σε μια σπάνια στιγμή ξεκίνησαν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με την τεράστια δύναμη πυρός που διαθέτουν ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας ανακάλυψε ότι οι ΗΠΑ μετέφεραν αιφνιδιαστικά 4 έξτρα εκτοξευτές THAAD!

Ο πρόεδρος Moon Jae-in διέταξε έρευνα για την εισαγωγή στη χώρα του επιπλέον εκτοξευτών οι οποίοι προστέθηκαν στους ήδη 2 που είχαν αναπτυχθεί.  
Τώρα κατάλαβε ότι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν…

Οπως λένε πηγές της Ν.Κορέας «Ο Moon σοκαρίστηκε καθώς οι ΗΠΑ δεν τον ενημέρωσαν»!

 Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ως στόχο δικό του μαχητικό προκειμένου να δει αν είναι επιχειρησιακά έτοιμα τα αντιαεροπορικά του,το μαχητικό καταρρίφθηκε (!), οι ΗΠΑ προχώρησαν σε δοκιμαστική εκτόξευση του εξελιγμένου αντιπυραυλικού συστήματος THAAD και δοκίμασαν το σύστημα Ground-based Midcourse Defense (GMD) το οποίο αναπτύσσει η εταιρία Boeing Co και κατέρριψαν ICBM στο διάστημα χρησιμοποιώντας πύραυλο από βάση της Καλιφόρνια!


Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ εκτόξευσαν και βαλλιστικό πύραυλο Minuteman III πριν λίγο καιρό προβαίνοντας στην δεύτερη εκτόξευση πυραύλου αυτού του τύπου, με σκοπό να καταδείξουν παντού την πυρηνική δύναμη τους!

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...