Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ:Έρχεται πόλεμος - Φορτώθηκαν με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς οι S-400

Με πυραύλους μεγάλης εμβέλειας 40Ν6 φορτώθηκαν τα αντιαεροπορικά
συστήματα S-400 και όλα είναι έτοιμα...

Είναι στo χέρι της Μόσχας να δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει. 

Θα διαλέξει την αναχαίτιση των αμερικανικών μαχητικών η οποία όμως μπορεί να καταλήξει σε εμπλοκή με ενδεχόμενη κατάρριψη ή θα εξαπολύσει α/α πυραύλους;

Οπως και να έχει, οδηγούμαστε σε μια πρωτοφανή κρίση που ο κόσμος έχει να δει δεκαετίες...

Υπενθυμίζουμε ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 είναι εξοπλισμένα με τέσσερις τύπους πυραύλων, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλης εμβέλειας 40N6, ο οποίος έχει εύρος 400 km. Ακολουθεί ο πύραυλος μεγάλου βεληνεκούς 48N6 (250 km), μεσαίου βεληνεκούς 9M96E2 (120 km) και 9M96E μικρής εμβέλειας (40 km).

Η Μόσχα μάλιστα για πρώτη φορά πριν ακριβώς 9 ημέρες έδειξε βίντεο μέσα από την ρωσική βάση.


Προφανώς γνώριζε που οδηγούνται τα πράγματα...

Πρόσωπο με πρόσωπο είναι πλέον οι δύο συνασπισμοί με επικεφαλής την Ρωσία και τις ΗΠΑ και στο συριακό έδαφος , έτοιμοι να αλληλοσπαραχτούν για τα κεκτημένα τους στο έδαφος…για τον έλεγχο της χώρας!

Εκτός από αυτό οι εξελίξεις τρέχουν και οι  ΗΠΑ φέρονται να έχουν προμηθεύσει με  φορητά αντιαεροπορικά συστήματα την αποκαλούμενη μετριοπαθή αντιπολίτευση, τα μέλη της οποίας θα στοχεύουν πλέον ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη...με ότι αυτό θα προκαλέσει στην συνέχεια. 

Το σκηνικό εμπλέκεται επίσης άκρως επικίνδυνα μετά την προώθηση του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ, την μετακίνηση κινητών συστοιχιών πυραύλων εδάφους-εδάφους HIMARS , στο συριακό έδαφος αλλά και την συνδυασμένη δράση Χεζμπολάχ - συριακό στρατό - Ιρανών - Ρώσων!

Μετά την χθεσινή ιρανική εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων  και την κατάρριψη συριακού  μαχητικού από τις ΗΠΑ, οι εξελίξεις παύουν να αφορούν αποκλειστικά τον ισλαμικό στρατό και επικεντρώνονται αποκλειστικά  στην μεγάλη διαμάχη των «δυτικών» ( ΗΠΑ, Βρετανία, και αραβικές χώρες) από την μία πλευρά και την «ανατολή» ( Ιράν, Ρωσία, Συρία, Χεζμπολάχ, και στο βάθος η Κίνα) από την άλλη. 

Αυτή η αναμέτρηση φυσικά και δεν αφορά μόνο την επόμενη ημέρα στην Συρία αλλά αποτελεί προοίμιο αμερικανικής επίθεσης στο Ιράν αφού σε αυτό αποβλέπουν οι ΗΠΑ που φαίνεται ότι περικυκλώνουν όλες τις χώρες που «διαφωνούν» σφοδρά απέναντι τους οδηγώντας την όλη κατάσταση σε μια «ρωσική ρουλέτα».

Τώρα στη Συρία, οι Αμερικανοί επαναλαμβάνουν  το σενάριο του πολέμου στο Αφγανιστάν εναντίον των σοβιετικών στρατευμάτων. 

Σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές, το Πεντάγωνο εργάζεται με  οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και με μυστική συνεργασία με τους τζιχαντιστές για να μην επιτρέψει στη Ρωσία να συντρίψει την ένοπλη αντίσταση των ισλαμιστών στην Συρία.
Ο στόχος της Ουάσινγκτον είναι σαφής. Να επιτύχει την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ ολοκληρωτικά.

Αυτό σημαίνει ότι, δυστυχώς, το συριακό  θέατρο του πολέμου ακόμα και επ ‘αόριστον θα παραμείνει ανοικτό , ενώ οι  ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και το Πεντάγωνο θα προμηθεύουν  όπλα και πυρομαχικά τις δύο πλευρές.

Έτσι με όλο αυτό το σκηνικό και τις δυνάμεις στο έδαφος είναι πιθανός ακόμη και ένα τρίτος παγκόσμιος πόλεμος , διότι οι ΗΠΑ μετά τον Άσαντ στοχεύουν αποκλειστικά στο Ιράν. 
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...