Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΕΙΣΜΟΣ για τον ΑΔΩΝΙ…

«Ποιος κυβερνά την Ελλάδα, η Βουλή, δηλαδή οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι
του ελληνικού λαού, ή οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας που δεν ξέρω ποιος τους έχει διορίσει και ποιοι είναι και από πού κρατά η σκούφια τους;».

Τάδε έφη Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ιανουάριος 2009. 

Ο κος Γεωργιάδης, γραμματέας τότε του ΛΑΟΣ, εξαπολύει επίθεση από το βήμα της Βουλής στους δικαστές-μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αφορμή την απόφαση τους «να αναστείλουν την εκτέλεση των έργων στον Ελαιώνα ακολουθώντας τις επιταγές του κ. Τσίπρα και του κ. Αλαβάνου και του ΣΥΡΙΖΑ και μπλοκάρεται το έργο αναπλάσεως του Ελαιώνα, της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού κ.λπ.», όπως επισήμανε. 

«Κάποτε θα πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά ποιος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει σ’ αυτήν τη χώρα. Ερχεται δηλαδή το σύνολο σχεδόν του πολιτικού συστήματος της χώρας, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, κάνει ένα νόμο, τον νόμο τον προτείνει ο Δήμος Αθηναίων με τη σύμπτωση απόψεων των δύο μεγάλων κομμάτων, δηλαδή έχει ασχοληθεί γι’ αυτόν τον νόμο το 90% του ελληνικού λαού», τόνιζε και συμπλήρωνε: 

«Ερχονται δύο δικαστές και τι λένε; “Δεν με ενδιαφέρει τι λέει το 90% του ελληνικού λαού, δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι περιβαλλοντολόγοι των δύο κομμάτων, του δήμου, όλων, εγώ έχω καλύτερη γνώμη και μπλοκάρω το έργο”».

Μάλιστα, είχε προτείνει να αφαιρεθεί από το ΣτΕ η αρμοδιότητα να αποφασίζει: 

«Έχει καταντήσει να είναι βραχνάς στην πρόοδο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Διάβασα ένα ωραίο άρθρο στην εφημερίδα “Ημερησία” πριν από δύο εβδομάδες όπου ανέφερε την ιστορία τού πώς φτιάχτηκε ο Παρθενώνας και τη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Εάν υπήρχε Συμβούλιο της Επικρατείας στην Αρχαία Ελλάδα και αν υπήρχαν δικαστές σαν τους σημερινούς, η Ακρόπολη δεν θα υπήρχε για να τη βλέπουμε και να τη θαυμάζουμε, θα την είχαν σταματήσει και αυτήν.

Πρέπει κάποιος να αναλάβει τη νομοθετική πρωτοβουλία να εξηγήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ότι κυβερνά ο ελληνικός λαός αυτήν τη χώρα και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν μπορεί όλοι να είμαστε υπέρ, ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι κατά και το Συμβούλιο της Επικρατείας να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά εδώ».

Επίθεση στη Δικαιοσύνη; Ναι. Επίθεση στην απόφαση του ΣτΕ και στο ίδιο το Σώμα ζητώντας διάλυση; Ναι. 

2017. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣτΕ και τη κόντρα κυβέρνησης-δικαστών, υπογραμμίζει ότι η «εάν φτάσουμε σε σημείο οι μισοί να υβρίζουν τη Δικαιοσύνη και οι άλλοι μισοί να την υπερασπίζονται, αυτό είναι ήδη πλήγμα για τη Δικαιοσύνη»...
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...