Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ:Σφάζεται το επιτελείο του Τράμπ!

Πολιτικό σεισμό έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στην Ουάσιγκτον
και δη στο Λευκό Οίκο η χωρίς αιδώ και αισχίστου είδους επίθεση του νέου διευθυντή επικοινωνίας του Τραμπ στο επιτελείο του προέδρου συμπεριλαμβανομένου και του προσωπάρχη Ρέινς Πρίμπους.   
Όλα άρχισαν  όταν το έγκυρο περιοδικό New Yorker, διά του σημαντικού δημοσιογράφου του Ryan Lizza, αποκάλυψε ένα απίστευτο διάλογο με τον διευθυντή Επικοινωνίας Άντονι Σκαραμούτσι. 

Αφορμή αποτέλεσε η διαρροή μιας συνάντησης που είχε στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ  με στελέχη του δικτύου Fox με το Σκαραμούτσι να απαιτεί από τον δημοσιογράφο να αποκαλύψει ποιος του έδωσε την πληροφορία ενώ του ανέφερε ότι αν δεν του πει ποιος το έκανε θα απολύσει όλο το προσωπικό της υπηρεσίας επικοινωνίας!

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και άδραξε την ευκαιρία για να καθυβρίσει  τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους. 

«Είναι ένας γαμ…παρανοϊκός και σχιζοφρενής», είπε ο Σκαραμούτσι (για τον Πρίμπους) στον εμβρόντητο δημοσιογράφο ενώ από τα πυρά του δεν γλίτωσε και ο Στιβ Μπάνον. Μάλιστα είπε ότι λίγα είναι τα ψωμιά του Ελληνοαμερικανού προσωπάρχη και ότι αν θέλει να κάνει διαρροές να το κάνει τώρα ενώ είπε ότι μόλις φύγει θα ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον του προέδρου. Υποστήριξε μάλιστα ότι ο Πρίμπους έκανε τη διαρροή επειδή δεν ήταν καλεσμένος στο εν λόγω δείπνο σε αντίθεση με εκείνον!
Ο Σκαραμούτσι θέλει να εκδικηθεί τον Πρίμπους, ο οποίος έθεσε βέτο για την πρόσληψή του στο Λευκό Οίκο, τον Ιανουάριο, – για το λόγο αυτό είχε πουλήσει και την εταιρία του προσβλέποντας στην καρέκλα –  κάτι που δεν κατάφερε να κάνει και την περασμένη Παρασκευή, όταν ο κ. Τραμπ ανακοίνωσε τον διορισμό του στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας. 

Όπως σημειώνει σε άρθρο του ο Μιχάλης Ιγνατίου  ο Σκαραμούτσι παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας για τον κ. Πρίμπους, με σκοπό να τον παρακαλέσει να δεχθεί τον διορισμό του. Στους έκπληκτους Ελληνοαμερικανούς που τον αναγνώρισαν έκανε πλάκα για την παρουσία του σε μία εκδήλωση της ελληνικής Ομογένειας των ΗΠΑ. Είπε ότι από το τεστ DNA ανακάλυψε ότι είναι κατά…15% Έλληνας!

Ο νέος διευθυντής επικοινωνίας έχει ήδη δύο παραιτήσεις υψηλόβαθμων στελεχών στην πλάτη του. Ο πρώτος ήταν ο Σον Σπάισερ ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου και στενός σύμμαχος του Πρίμπους, αλλά και του Μάικλ Σορτ υπάλληλο στο γραφείο τύπου του Λευκού Οίκου ο οποίος παραιτήθηκε όταν ο Σκαραμούτσι δήλωσε δημόσια ότι θα τον απολύσει. 

Ακόμη μόνο θετικό δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός σε ένα ακόμη χαστούκι για τον Πρίμπους ότι στην επίσημα ανακοίνωση πρόσληψής του αναφέρθηκε ότι θα δίνει λογαριασμό στον πρόεδρο και όχι στον προσωπάρχη.

Η αναταραχή έρχεται σε μία δύσκολη συγκυρία για τον πρόεδρο.Η υπόθεση των ρωσικών υποκλοπών μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για τον ίδιο τον Τραμπ. 

Κάποιοι δεν αποκλείουν ακόμη και την παραίτηση του προέδρου υπό το βάρος των αποκαλύψεων την ίδια στιγμή που γίνεται προφανές πόσο μόνος και απομονωμένος είναι εκεί στους τέσσερις τοίχους της Λεωφόρου Πενσυλβάνια.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...