Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ:Η Μόσχα στέλνει στην Μεσόγειο τις «Μαύρες Αράχνες»!

Ναυτική κυριαρχία αποζητά η Μόσχα στην Μεσόγειο
και κατασκευάζει πλωτές βάσεις εκτόξευσης πυραύλων επί παντός στόχου ,ειδικά μετά τις εξαγγελίες της Άγκυρας για ισχυρό τουρκικό πολεμικό ναυτικό στην περιοχή μας!
  
Το ρωσικό ναυτικό σκοπεύει να παραλάβει 18 πυραυλακάτους με πυραύλους επιφανείας-επιφανείας και επιφανείας –αέρος , οι οποίες θα αποτελούν το νέο τρομερό όπλο για την ενίσχυση του ρωσικού στόλου  στη Μεσόγειο Θάλασσα, έχοντας πολλαπλές αποστολές, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

Αυτό όμως που δεν ανακοίνωσαν οι Ρώσοι είναι το που θα έχει έδρα η δύναμη πυραυλακάτων, αν και η επικρατέστερη χώρα είναι η Λιβύη και το λιμάνι της Βεγγάζης ή του Τομπρούκ.  Δεν γίνεται κάπου πρέπει να υπάρχει μια βάση ανεφοδιασμού πολλαπλών δυνατοτήτων και η Λιβύη εξυπηρετεί αυτό το σχέδιο.

Τα πλοία ονομάζονται «Karakurt», που σημαίνει ένα είδος αραχνών  από το γένος των «μαύρων χήρων», το δάγκωμα των οποίων  είναι θανατηφόρο για τα ζώα και τους ανθρώπους!

 Οι 18 πυραυλάκατοι «Karakurt» θα συγκροτήσουν  μια ισχυρή ομάδα πυραυλοφόρων πλοίων η ισχύ της οποίας θα είναι πολύ μεγάλη. Η κατασκευή τους διαρκεί περίπου ένα χρόνο και κοστίζει λιγότερο από τη συναρμολόγηση αντιτορπιλικών με πυραύλους cruise και είναι ελαφρώς κατώτερη από τις ικανότητες μάχης αυτών των πλοίων.


Τι είναι μοναδικό για αυτά τα πλοία; Προσδιορίζουν την προτεραιότητα της Ρωσίας στο ναυτικό;

«Ναι, είναι πλοία μικρής κλάσης με μετατόπιση κάτω από χίλιους τόνους, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν ισχυρά όπλα, όπως οι  υψηλής ακρίβειας πύραυλοι  Caliber-NK, οι οποίοι διαθέτουν  μεγάλο βεληνεκές. 

Η πυραυλάκατος «Karakurt» μπορεί επίσης να μεταφέρει πυραύλους τακτικών αντι-πλοϊκών και ανθυποβρυχιακών στόχων. Αυτό είναι ένα τρομερό πλεονέκτημα στον σύγχρονο πόλεμο. 

Επίσης  διαθέτει αντιαεροπορικούς πυραύλους για αυτοάμυνα, καθώς και πυραύλους εναντίον αεροσκαφών, καθώς και ένα ισχυρό  πυροβόλο . Αυτό το πλοίο είναι φυσικά για την κοντινή θαλάσσια ζώνη, δηλαδή δεν προορίζεται για μεγάλες αποστάσεις , ενώ κατασκευάζονται  ήδη  σε πολλά ναυπηγεία ταυτόχρονα , συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας.

Με την παρουσία αυτών των πλοίων ο στόχος των Ρώσων είναι σαφέστατος και αφορά την κυριαρχία κυρίως στην Ανατολική Μεσόγειο, στην οποία παίζεται όλο το παγκόσμιο παιχνίδι των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.


Σύμφωνα με τις γαλλικές μυστικές με την ταχύτητα που διακρίνεται πλέον η  ρωσική εξωτερική πολιτική, ειδικά μετά την επιχείρηση «Συρία», δεν την σταματά κανένας.

Το παιχνίδι της παγκόσμιας κυριαρχίας «διέρχεται» από την θάλασσα που τίμησαν όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί της περιοχής συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού.
 
Για αυτό αναμένεται η αντίδραση των ΗΠΑ με την πλήρη αναβάθμιση της βάσης στην Σούδα και την μετακίνηση μέσα σε ένα χρόνο ισχυρής ναυτικής δύναμης, εντός ελληνικής επικράτειας για τον ίδιο λόγο με την Ρωσία.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...