Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΕΡΧΕΙΑ:Ομάδα διαδηλωτών έκαψε αυτοκίνητο!

Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία - Επίθεση και σε διμοιρία των ΜΑΤ
Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ηριάννα, μετά την απόρριψη του αιτήματος για την αποφυλάκισή της, πραγματοποιήθηκε απόψε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Προπύλαια.

Στην Αθήνα, η πορεία των αλληλέγγυων, υπό την «διακριτική» παρουσία της Αστυνομίας, έφτασε έξω από τη Βουλή, με συνθήματα υπέρ της Ηριάννας και κατά της δικαστικής απόφασης.


Μετά την ειρηνική ολοκλήρωση της πορείας, μια ομάδα αποκόπηκε και κατέβηκε στα Εξάρχεια, όπου επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ένα αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες, στη διασταύρωση της Κωλέττη με την Εμμανουήλ Μπενάκη, στα Εξάρχεια.


Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα, με κεντρικό σύνθημα «Όχι στην ποινικοποίηση των φρονημάτων και των κοινωνικών σχέσεων». Η πορεία ολοκληρώθηκε, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.


Υπενθυμίζεται ότι χθες, στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για την Ηριάννα, ξέσπασαν επεισόδια έξω από τον Άρειο Πάγο, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε το βράδυ στην Ερμού, όπου αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με διμοιρίες των ΜΑΤ, σπάζοντας κυριολεκτικά ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και παραδίδοντας τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας στο χάος.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...