Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Συναγερμός στις Κυπριακές Ειδικές Δυνάμεις - Aύριο στη γιορτή του Αγίου Παΐσίου το γεωτρύπανο παίρνει φωτιά!

Ραντεβού με την Ιστορία έχει ο Ελληνισμός και τι συγκλονιστική σύμπτωση:
Αύριο 12 Ιουλίου που η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Παΐσιου, η εξέδρα με το τρυπάνι, που θα διενεργήσει τη γεώτρηση για λογαριασμό της γαλλο-ιταλικής κοινοπραξίας TOTAL-ENI φθάνει στο συγκεκριμένο σημείο. 

Στις 6 το απόγευμα εισήλθε στο Οικόπεδο 11 ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα απόψε θα φτάσει στο σημείο γεώτρησης.

12 Ιουλίου, η ημέρα που αλλάζουν όλα για τον Ελληνισμό…

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να φθάσει στο σημείο της γεώτρησης στις 01:30 τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κυπριακή ΑΟΖ κατέπλευσαν και 2 Ισραηλινές Κορβέτες με ελικόπτερα και κομάντος.
Τουλάχιστον 15 σκάφη επιφανείας πλέουν στα ανοιχτά και άγνωστο πόσα και που υποβρύχια βρίσκονται.

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει προγραμματίσει ασκήσεις ετοιμότητας για υποστήριξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων και γεωτρήσεων.

Αν και σε Συναγερμό είναι όλες οι Κυπριακές Δυνάμεις με το βλέμμα στο «Μπαρμπαρος » στην Ναυτική Βάση της Τουρκίας!

Tην ίδια στιγμή, χιλιάδες πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου Παΐσιου, η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, ενώ τα λόγια του έχουν καταγραφεί σε δεκάδες βιβλία που έχουν εκδοθεί.

Αύριο, 12 Ιουλίου, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Γέροντα, του οποίου η αγιοκατάταξη έγινε πριν από τρία χρόνια με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Πλήθος πιστών από διάφορα σημεία της επικράτειας έχουν καταφτάσει με την ουρά που περιμένει να προσκυνήσει στον τάφο του Αγίου θα είναι πολλών μέτρων.

Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πατριάρχη, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!

Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά που αφορούν σημερινά δεδομένα και εξελίξεις που…20 χρόνια πρίν δεν είχαν ουδεμία βάση. Και όμως…

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...