Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ σύγκρουση στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας…

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ σύγκρουση υδροφόρας με αλιευτικό σκάφος...
έγινε στις 8:10 στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας, 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας.

Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες του αλιευτικού σκάφους που βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας, μετά από σύγκρουση με πλοίο υδροφόρα, 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αλιευτικό σκάφος περισυνελέγησαν χωρίς τις αισθήσεις τους από το πλήρωμα της υδροφόρας και μεταφέρθηκαν στην Αίγινα, όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.


 
«Μέσα σε πέντε λεπτά το αλιευτικό βούλιαξε και πνίγηκαν οι άνθρωποι», δήλωσε για το ναυτικό δυστύχημα με τους δύο άτυχους ψαράδες ο υποπλοίαρχος του πλοίου – υδροφόρας «Αίγινα», Εμμανουήλ Καραγιάννης.


Ο υποπλοίαρχος της υδροφόρας «Αίγινα» περιέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, αναφέροντας ότι ο καπετάνιος έκανε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, ενημερώνοντας τις Αρχές, ενώ προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τους δύο άτυχους ψαράδες, αλλά δυστυχώς δεν τους αντιλήφθηκαν.

«Προφανώς ήταν με πλάτη, ξεψάριζαν, δεν έβλεπαν μπροστά τους και πήγαιναν με δρόμο. Σε αυτά τα αλιευτικά, οι μηχανές κάνουν πολύ θόρυβο, δεν ακούς τίποτα. Δεν μας άκουγαν, δεν μας είδαν και έγινε αυτό που έγινε».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...