Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:Δέκα άτομα τραυματίστηκαν...

Το χάος που προκλήθηκε από τις αναταράξεις στην πτήση της American Airlines
που είχε απογειωθεί από την Αθήνα με προορισμό τη Φιλαδέλφεια το Σάββατο, αποτυπώνουν οι φωτογραφίες μέσα από την καμπίνα των επιβατών.

Οι ισχυρότατες αναταράξεις σημειώθηκαν λίγο πριν την προσγείωση προκαλώντας τον τραυματισμό δέκα ατόμων, επτά μελών του πληρώματος και τριών επιβατών, που χρειάστηκε, μάλιστα, να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές:στο πάτωμα έχουν πέσει αποσκευές, αντικείμενα και αναψυκτικά καθώς όλα συνέβησαν την ώρα που οι αεροσυνοδοί είχαν ολοκληρώσει τη διανομή ποτών και καφέδων...«Κυρίες και κύριοι είμαι ο πιλότος. Σας ζητούμε συγγνώμη για αυτό την απροσδόκητη αναταραχή. Είχαμε ορισμένες ελαφρές αναταράξεις, ήταν κάτι τελείως απροσδόκητο. Ζητήσαμε από το πλήρωμα να κάνει μια εκτίμηση, να δει ότι όλα είναι εντάξει. 

Επαναλαμβάνω ότι ζητάμε ειλικρινώς συγγνώμη. Δεν περιμένουμε κάτι ανάλογο στο υπόλοιπο της πτήσης. Θέλουμε να είστε όλοι ασφαλείς, γι' αυτό παραμείνετε στις θέσεις σας» ακούγεται να λέει ο πιλότος στους επιβάτες που μάλλον σοκαρισμένοι τον ακούν με προσοχή...

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία αναφέρει: 

Η πτήση από την Αθήνα στη Φιλαδέλφιεα υπέστη σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση του αεροσκάφους στη Φιλαδέλφεια. Η ένδειξη "προσδεθείτε" ήταν ενεργοποιημένη. 

Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για αξιολόγηση. 

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...