Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

«ΕΣΒΗΣΕ» Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στον παγκόσμιο αθλητισμό,
ήταν ο τελικός των 100 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Τελικά ο άνθρωπος-αστραπή χάνει...!

Ο Γιουσέιν Μπολτ στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του σε ατομικό άθλημα στο στίβο, δεν κατάφερε να κερδίσει το 12ο χρυσό του μετάλλιο...

Και σαν να το ήθελε η μοίρα, νικητής στην κούρσα της μιας ανάσας αναδείχθηκε στο Λονδίνο ο Τζάστιν Γκάτλιν, ο μεγάλος του αντίπαλος όλα αυτά τα χρόνια!

Σε ηλικία 35 ετών ο Αμερικανός σπρίντερ κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 9,92 δευτερόλεπτα.
Ο Γιουσέιν Μπολτ μάλιστα δεν κατάφερε να τερματίσει ούτε δεύτερος, θέση που κατέλαβε ο επίσης Αμερικανός και next best thing του αμερικανικού στίβου Κρίστιαν Κόλεμαν με επίδοση 9,95 δευτερόλεπτα.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση σε μια κούρσα που κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία εκατοστά καθώς και οι τρεις δρομείς τερμάτισαν με μικρή διαφορά μεταξύ τους.


Ο Τζάστιν Γκάτλιν, πάντως, σε μια ένδειξη αναγνώριση του μεγαλείου του αντιπάλου του, καθώς η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή, αμέσως μόλις συνειδητοποίησε τη νίκη του όταν αντίκρισε τον μεγάλου του αντίπαλο γονάτισε μπροστά του!
Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής επιστρέφει στο θρόνο του μετά το 2005 οπότε είχε επίσης κατακτήσει την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 100μ. αλλά έκτοτε η καριέρα του γνώρισε πολλά σκαμπανεβάσματα καθώς τιμωρήθηκε δύο φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα για χρήση αναβολικών πριν να πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...