Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ:Απέπλευσε ο υποβρυχιακός στόλος της Β.Κορέας και προχωρά σε εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου!

Mε κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι αναλυτές την κατάσταση
στην Κορεατική καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν προχωρά ακάθεκτος και σε δοκιμή SLBM σε μια προσομοίωση πλήγματος κατά της Νότιας Κορέας!

Η Νότια Κορέα παρακολουθεί υποβρύχιο της Β.Κορέας που εντοπίστηκε αλλά δεν μπορεί να αναγνωρίσει την κλάση του σε ένα σενάριο τρόμου καθώς υπάρχουν πληροφορίες για κατασκευή νέου τύπου υποβρυχίων!

«Ασυνήθιστα και πρωτοφανή επίπεδα δραστηριότητας» του υποβρυχιακού στόλου της Βόρειας Κορέας η οποία συμπίπτει με τη δεύτερη δοκιμή διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM: intercontinental ballistic missile)»παρατήρησαν Αμερικανοί αναλυτές και φοβούνται ότι πρόκειται για δοκιμή SLBM με «αγέλες» υποβρυχίων της Β.Κορέας να στήνουν ενέδρες στο βυθό!

Μη κατονομαζόμενος αξιωματούχος του Πενταγώνου, ανέφερε ότι εντοπίστηκαν δοκιμές του συστήματος εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων από υποβρύχια (SLBM: submarine launched ballistic missiles) που γίνεται για τέταρτη φορά εντός του έτους, οι τρεις εντός Ιουλίου με επίκεντρο τα ναυπηγεία Sinpo, στις ανατολικές ακτές της χώρας.
Ο υποβρυχιακός στόλος του Κιμ Γιονγκ Ουν αποτελείται από 70 περίπου υποβρύχια διαφόρων δυνατοτήτων.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας εκτόξευσαν είτε πύραυλο KN-11 ή Pukguksong-1, στην πρώτη επιτυχή δοκιμή εκτόξευσης πυραύλου από υποβρύχιο.

Οι δυνάμεις της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ έλαβαν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση, παρακολούθηση και έλεγχο της κατάστασης, ως αποτέλεσμα της κινητοποίησης που διαπιστώθηκε και όλοι φαίνεται πως βρίσκονται σε ετοιμότητα...

Η Βόρεια Κορέα έχει στείλει στην περιοχή υποβρύχιο βαλλιστικών πυραύλων (SLBM: Submarine Launched Ballistic Missile).
Το υποβρύχιο είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά να παρακολουθεί άσκηση του ναυτικού της Νότιας Κορέας που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Κίτρινη Θάλασσα, κοντά στην Βόρεια Οριογραμμή, ενώ σταθμεύει σε ναυτική βάση στην επαρχία Hwanghae.

Στρατιωτικές πηγές της Νότιας Κορέας αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα, είτε η Βόρεια Κορέα να έχει αναβαθμίσει τα υποβρύχια κλάσης Shinpo ώστε να έχουν τη δυνατότητα εκτόξευσης SLBM, είτε να έχει προχωρήσει στην κατασκευή νέου τύπου υποβρυχίου!

Σύμφωνα με πρώην κυβερνήτη υποβρυχίου η Βόρεια Κορέα προχωράει ολοταχώς στην ανάπτυξη SLBM ακόμα και στα υποβρύχια κλάσης Romeo των 1800 τόνων.

Το υποβρύχιο συνεχίζει να κινείται στην Κίτρινη Θάλασσα έτοιμο για νέα εκτόξευση.

Με την ένταση να χτυπά κόκκινο, οι ΗΠΑ στέλνουν 12  F-16 Fighting Falcons από την 176 πτέρυγα μάχης του Wisconsin στην αεροπορική βάση Kunsan, 180 χλμ νότια της Σεούλ.
πηγη 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...