Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Εκαντοντάδες Αμερικανικά άρματα έτοιμα στα λιμάνια για πόλεμο!

Μεγάλες εξελίξεις  έχουμε στις ΗΠΑ με την μαζική μετακίνηση εκατοντάδων
οπλικών συστημάτων στο λιμάνι Beaumont στο Τέξας και σε άλλα λιμάνια έτοιμα για πολεμικές επιχειρήσεις στο ‘’εξωτερικό‘‘ , ενώ η Βενεζουέλα και Βόρεια Κορέα προετοιμάζονται ακόμη και για πιθανό πόλεμο με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Σε μια δραματική έκκληση ο  πρόεδρος της ‘‘διαλυμένης‘‘ πλέον Βενεζουέλας Ν. Μαδούρο ζήτησε απεγνωσμένα από τον λαό να συμμετάσχει σε στρατιωτικές ασκήσεις, μετά από τις απειλές του Αμερικανού προέδρου Ν. Τραμπ για στρατιωτική επέμβαση.

«Όλοι πρέπει να συμμετάσχουν στο σχέδιο άμυνας, εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες, ας δούμε πόσο αρέσει στους αμερικανούς ιμπεριαλιστές», φέρεται να δήλωσζε ο Μαδούρο, προτρέποντάς τους· πολίτες μαζικά  να συμμετάσχουν σε διήμερη στρατιωτική άσκηση.

Ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας Κιμ, απο την δική του πλευρά,  ετοιμάζεται για την υλοποιήση μιας ακόμη εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλους απο υποβρύχιο…και όλα κρέμονται στον πλανήτη…από μια κλωστή.

Την ίδια ακριβώς στιγμή αποκλειστικές φωτογραφίες και ρωσικό άρθρο, αναφέρει ότι το Πεντάγωνο μετακινεί μαζικά τεθωρακισμένα οχήματα  στα λιμάνια του Ειρηνικού και στον Κόλπο του Μεξικού, ενώ  αναμένεται η φόρτωση τους σε στρατιωτικά μεταγωγικά πλοία.


Την μετακίνηση εκατοντάδων αμερικανικών οπλικών συστημάτων κατέγραψαν Blogger , ‘’γεμίζοντας‘‘ το Twitter με  ερασιτεχνικές φωτογραφίες και βίντεο, με τα τρένα να μεταφέρουν συνεχώς εκατοντάδες άρματα μάχης , αυτοκινούμενα οβιδοβόλα και βοηθητικό εξοπλισμό να αποστέλλεται  προς τα δυτικά και ανατολικά των ΗΠΑ.

Ένα από τα τρένα έφτασε στο λιμάνι του Beaumont του Τέξας στον Κόλπο του Μεξικού.Εντωμεταξύ ο Μαδούρο όντας σε δραματική κατάσταση ανέφερε:

«Θέλω να μιλήσω τηλεφωνικά με τον κύριο Τραμπ, να του πω, σε κοροϊδεύουν,  ό,τι σου λένε για τη Βενεζουέλα είναι ψέμα. Σε σπρώχνουν στο χείλος του  γκρεμού».

Ο Λευκός Οίκος αντέκρουσε σκιωδώς όλες τις προσπάθειες του Μαδούρο να συνομιλήσει με τον Τραμπ, τονίζοντας ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα δεχθεί να μιλήσει μαζί του όταν η χώρα επιστρέψει στη δημοκρατία!

Ο αμερικανός αντιπρόεδρος Πενς δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα εισαγάγουν οικονομικές και διπλωματικές πιέσεις ώστε να επανορθωθεί η δημοκρατία στη χώρα.

«Το αποτυχημένο κράτος της Βενεζουέλας απειλεί την ασφάλεια και ευμάρεια ολόκληρου του ημισφαιρίου και του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», είπε σε δημοσιογράφους στην παραλιακή πόλη Καρταχένα της Κολομβίας.

«Το καθεστώς βιώνει αλλαγή αυτή τη στιγμή και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η Βενεζουέλα καταρρέει σε δικτατορία‘, δήλωσε ο ίδιος.

Αυτό όμως που γίνεται κατανοητό είναι ότι οι ΗΠΑ…έχουν ‘‘απασφαλίσει‘’ και ετοιμάζονται να ‘‘χτυπήσουν‘‘ είτε στην Βόρεια Κορέα...είτε στην Βενεζουέλα...και αυτό είναι πλέον πιο ξεκάθαρο από ποτέ.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...