Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ:Αμερικανικές δυνάμεις εισήλθαν στο κέντρο των Σκοπίων!

Αμερικανικές δυνάμεις εισήλθαν στο Κέντρο των Σκοπίων
επιβεβαιώνοντας όλες τις πληροφορίες για το νέο μεγάλο μέτωπο που ανοίγει και με τη βούλα πλέον στα Βαλκάνια.

Αυτό σημαίνει ότι η πΓΔΜ θα μπει στο ΝΑΤΟ και οι πιέσεις εναντίον μας για επίλυση του ζητήματος της ονομασίας θα ενταθούν. 

Eδιαφέρον θα χει να δούμε το «όνομα» που θα μας πλασάρουν…

Το επικοινωνιακό κομμάτι της υπόθεσης έχει ενδιαφέρον, αμερικανικά τεθωρακισμένα με αμερικανικές και σκοπιανές σημαίες!

Δείτε απλά τα βίντεο...Η Ρωσία σίγουρα δεν θα το δεχτεί αυτό αναίμακτα, οπότε η συνέχεια έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Αμερικανικές δυνάμεις έφθασαν στα Σκόπια για να συμμετάσχουν στην στρατιωτική άσκηση «Dragoon Guardian 17» στο στρατόπεδο Κρίβολακ. Η άσκηση ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου. Συμμετέχουν 300 Αμερικανοί στρατιώτες και 95 στρατιώτες της ΠΓΔΜ.

Πριν από την άσκηση, αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων, σταμάτησαν στην πλατεία για να τους δει ο κόσμος ώστε να εμπεδώσουν το «κλίμα ασφάλειας»… προφανώς για ψυχολογικούς λόγους γνωρίζοντας και οι ίδιοι τι έρχεται πολύ σύντομα στην περιοχή μας...
Στην ανοιχτή αυτή παρουσίαση παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Μπεκίμ Μαξούτι και ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζες Μπέιλι.

«Είναι πράγματι μεγάλη χαρά να βλέπουμε το στρατό μας να συμμετέχει με τον στρατό των ΗΠΑ. Οι στρατιώτες μας μαζί με τους Αμερικανούς στρατιώτες και τους στρατιώτες από τις χώρες της ΕΕ, φροντίζουν για τη συνολική ειρήνη στον κόσμο, για να διατηρήσουν ένα τόσο πολύτιμο πράγμα, την ελευθερία», είπε ο πρωθυπουργός  Ζόραν Ζάεφ! 

Σχεδόν ταυτόχρονα και αντιλαμβάνοντας την έκρηξη που θα ακολουθήσει στην περιοχή μας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, διανυκτέρευσε στο ΕΦ ΓΡΑMΜΟΣ, της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (9 Μ/Π ΤΑΞ – «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ») στα ελληνοαλβανικά σύνορα, σύμφωνα με το ΓΕΣ.

Παράλληλα, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, ο ΑΓΕΣ παρέστη στα ιερά εγκαίνια του ανακαινισμένου Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Παναγίας ΓΡΑΜΜΟΥΣΤΑΣ, στο χωρίο ΓΡΑΜΜΟΣ, ο οποίος λειτουργεί και πάλι μετά από 77 χρόνια!

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...