Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Η Τουρκία κοντά σε απόκτηση πυρηνικών όπλων!

Το ερώτημα που τίθεται πίσω από τις κινήσεις «λεονταρισμού» στην Συρία...
το Αιγαίο και αλλού του νέου Τούρκου Σουλτάνου είναι σε ποίο σχεδιαστικό στάδιο ευρίσκεται  η χώρα στον τομέα κατασκευής πυρηνικών όπλων. Η απόφαση σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών είναι ειλημμένη εδώ και χρόνια.  

Η Τουρκία  επίσημα από το 2014 έχει πετύχει,  σύμφωνα με την  ιαπωνική εφημερίδα Asahi Shimbun,  να κλείσει την συμφωνία ύψος 22 δισ. δολ. με γαλλο-ιαπωνική κοινοπραξία, με την δυνατότητα απόληψης από τους αντιδραστήρες καυσίμου για πυρηνικά όπλα μέσω της πρόβλεψης χρήσης στους αντιδραστήρες εμπλουτισμένου ουρανίου.

Αυτό θα επιτρέψει στην Τουρκία την κατασκευή πυρηνικών όπλων πριν από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Τουρκία υπό τον Πρόεδρο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποφασίσει να  μιμηθεί το ιρανικό μοντέλο για κάποιο χρονικό διάστημα, με την  αλλαγή του καθεστώτος σε ισλαμική δημοκρατία , δεν πρέπει να εκπλαγούμε όταν αποκαλυφθεί  ότι υπάρχει μυστικό πρόγραμμα απόκτησης όπλων μαζικής καταστροφής που περιλαμβάνει την πυρηνική ενέργεια, αναφέρει ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος τονίζει ότι ο  Χ.Καραμάν, βασικούς υποστηρικτές  του Τούρκου προέδρου, έδωσε  την ευχή του στην κυβέρνηση για την απόκτηση όπλων μαζικής καταστροφής!

Ο εν λόγω υποστηριχθής του Τούρκου προέδρου θεωρείται ως το τουρκικό ισοδύναμο του ιμάμη Yousef Qardawi ( Αιγύπτιος κληρικός και πνευματικός ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που εγκρίνει τις βομβιστικές επιθέσεις στη Συρία) και εξέχουσα προσωπικότητα μεταξύ των Τούρκων Ισλαμιστών! 

Στην πραγματικότητα, ο Καράμαν εκδίδει ΦΕΤΦΑ  για να δικαιολογείται η πρωτοφανή καταστολή της κυβέρνησης που κινήθηκε κατά του κινήματος FETO κατά άλλων αντιπολιτευτικών ομάδων.


Η δεύτερη ένδειξη ότι η Τουρκία  σχεδιάζει την παραγωγή πυρηνικών όπλων προέρχεται από έναν ισλαμιστή δημοσιογράφο που συνοδεύει  τον Τούρκο πρόεδρο στο εξωτερικό.

Ο Ι.Καραγκιούλ  διευθυντής της γνωστής εφημερίδας Yeni Şafak,  έγραψε στις 27 Μαρτίου 2017, 11 ημέρες μετά την ομιλία του  Καράμαν, ότι η Τουρκία πρέπει να πραγματοποιήσει  έκτακτα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών  της απόκτησης πυρηνικών όπλων κατά των Δυτικών Σταυροφόρων που διεξάγουν πόλεμο στην Τουρκία.

Εδώ και ένα χρόνο έχει γίνει γνωστό ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει ζητήσει μυστικά τεχνολογία κατασκευής  πυρηνικών  όπλων και από το Πακιστάν. δημιουργώντας ανησυχία για τους νεοθωμανικούς σχεδιασμούς της Άγκυρας η οποία φιλοδοξεί να γίνει πυρηνική δύναμη.

Μια πυρηνική Τουρκία θα είναι εφιάλτης όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...