Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:Η Ρωσία κάνει το Τουρκικό όνειρο αληθινό - Παράδοση S-400 ΤΩΡΑ σε Αγκυρα

Τεράστιο σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής,
το φορτίο με S-400 ήδη ετοιμάζεται για μεταφορά στην Τουρκία πράγμα που σημαίνει πως Τουρκία και Ρωσία εργάζονταν μυστικά με παραπλάνηση πάνω στο όλο θέμα και επίτηδες θόλωναν τα νερά λόγω αντιδράσεων από ΝΑΤΟ-ΗΠΑ.

«Φωτιά στα μπατζάκια μας » μετά την επιβεβαίωση από την Μόσχα της συμφωνίας πώλησης πυραύλων S-400 στην Τουρκία, με την ένταξη των οποίων στο τουρκικό οπλοστάσιο, οι νεο-οθωμανοί  θα  «κλειδώνουν» και θα στοχοποιούν πλέον ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη πάνω από τα 17 ελληνικά νησιά, τα οποία θεωρούν  ως…δικά τους.

Το επόμενο βήμα τους θα είναι να διχοτομήσουν το Αιγαίο κάνοντας τα όνειρα τους αληθινά…
Η ρωσική  Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας ανακοίνωσε  ότι η Ρωσία και η Τουρκία έχουν  καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τις παραδόσεις των ρωσικών συστημάτων πυραύλων S-400.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει  νωρίτερα ότι η Άγκυρα είχε καταβάλει την πρώτη δόση της αποπληρωμής  για τα ρωσικά συστήματα S-400.

«Η προτεραιότητα σχολιασμού της σύμβασης ανήκει στην Άγκυρα. 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η παράδοση αυτού του συστήματος στην Τουρκία ανταποκρίνεται στα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας» , ανέφερε η ρωσική υπηρεσία.

Υπολογίζεται ότι οι Τούρκοι θα εντάξουν σταδιακά περίπου τις 10 συστοιχίες ρωσικών πυραύλων τις οποίες θα αποστείλουν αμέσως, στα σύνορα με την Ελλάδα, την Αρμενία και την Β.Συρία.  

 

Αυτή εξέλιξη σίγουρα σημαίνει συναγερμό για την χώρα μας ενώ  πρόκειται για το νέου τύπου κίνδυνο που θα έχει  αντιμετωπίσει η ελληνική πολεμική αεροπορία σε μικρό χρονικό διάστημα.

Με την παραλαβή δε των μαχητικών 5ης γενιάς  F-35  οι Τούρκοι αποκτούν σε μερικούς μήνες τρομερά μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με την Ελλάδα.

Ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε καλέσει πριν μερικούς μήνες  την ομόδοξη Ρωσία να μην πουλήσει στην Τουρκία τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 τονίζοντας πώς μία τέτοια ενέργεια θα άλλαζε τα δεδομένα σε βάρος της Ελλάδας στο Αιγαίο.

Η ουσία είναι ότι νέο-οθωμανοί και ο Ερντογάν μπόρεσαν και πέτυχαν μια τεράστιας σημασίας συμφωνίας για αυτούς, και τώρα απομένει η υλοποίηση της.

Πρόκειται όμως...για το πιο μυστήριο και συγχρόνως άκρως επικίνδυνο κομμάτι μιας «περίεργης » διαδικασίας σε μια χώρα που «βράζει» στην κυριολεξία.


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...