Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ

Σε «πολεμική διάταξη» μεταπίπτει η Αλβανία με τον Αλβανό πρωθυπουργό,
Εντι Ράμα, να προχωρά σε μια πρωτοφανή απόφαση στρατικοποίησης με υψηλό συμβολισμό:

Διόρισε 12 Αλβανούς πρώην ανώτερους αξιωματικούς νέους Νομάρχες. Αυτοί πλέον θα διοικούν τις 12 Περιφέρειες της Αλβανίας και θα είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση εδαφικού ελέγχου ενώ θα διαχειρίζονται τις πληροφορίες των μυστικών Υπηρεσιών. 

Ο «Δούρειος Ίππος» είναι στην Ελλάδα και στο Στράτευμα μας, μην το ξεχνάμε!

Ξεκάθαρα ο Ε.Ράμα προετοιμάζεται σταδιακά για σύγκρουση, είτε αυτή θα αφορά την Σερβία είτε...εμάς. Και το σχέδιο του σχετίζεται άμεσα με το όραμα περί «Μεγάλης Αλβανίας».

Πλέον η Αλβανία ξεθάβει τακτικές από το παρελθόν της και μετατρέπεται σε ένα κράτος που θα διοικείται με μεθόδους στρατιωτικές. Κουμάντο θα κάνουν οι 12 ανώτεροι Αξιωματικοί!

Όταν διορίζονται 12 Αλβανοί πρώην ανώτεροι αξιωματικοί για να κάνουν κουμάντο στις αντίστοιχες διοικητικές περιφέρειες της χώρας, κάτι συμβαίνει που αφορά την ένωση Κοσσυφοπεδίου-Αλβανίας και την δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας». 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χόιτ Γι,παρέδωσε τελεσίγραφο στον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς, να αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2019!

Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο ο Έντι Ράμα (ο μεγαλύτερος ανθέλληνας  πρωθυπουργός, αν και η μητέρα του κατάγεται από την Β.Ήπειρο), ανακοίνωσε  τους διορισμούς των νέων νομαρχών στις δώδεκα Περιφέρειες της Αλβανίας.

Είναι και οι δώδεκα πρώην στρατιωτικοί και έχουν αποστρατευθεί στο βαθμό του Συνταγματάρχη.

Κάποιοι από αυτούς υπηρέτησαν και σε πόστα όπως αυτό των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών και σίγουρα έχουν «αποστολή» άλλη από αυτήν που διαφημίζει ο Ράμα.

Είναι μια σκιώδης, ύποπτη κίνηση του Ράμα ακόμα και για τους Αλβανούς δημοσιογράφους.

Επιπλέον, ο Αλβανός πρωθυπουργός είπε ότι ο ρόλος των νομαρχών είναι σημαντικός ειδικά στην μάχη κατά της κάνναβης. Αλλά μην γελιόμαστε. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό το ζήτημα.

Οι πρώην Αλβανοί αξιωματικοί θα ελέγχουν την περιφέρεια τους όχι μόνο στο θέμα των ναρκωτικών και των συμμοριών αλλά και της ασφάλειας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας ενώ θα συλλέγουν και πληροφορίες για τα πάντα ακόμα και από πηγές σε γειτονικές χώρες!

Αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πολύ συχνά  ότι σύντομα θα ανακηρυχτεί αυτόνομο κράτος των Τσάμηδων!!!

Αλλωστε, το όνειρο της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας» διδάσκεται στα σχολεία προετοιμάζοντας την νέα γενιά των Αλβανών . Πρόκειται για εδάφη που περιλαμβάνουν την ελληνική Ήπειρο, Πρέβεζα, Κέρκυρα , σερβικά εδάφη (Μπουγιάνοβατς), το Μαυροβούνιο κά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι συμβαίνει και στη Χειμάρρα. Η νέα εθνοκάθαρση έχει άμεση σχέση με την εξαφάνιση της Ελληνικής Μειονότητας στη Β.Ηπειρο.

Οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής θα είναι καταιγιστικές και άκρως επικίνδυνες.

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...