Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Κάτι έρχεται στην Τουρκία - Ο Ερντογάν μοιράζει όπλα σε πολίτες!

Έρχεται μεγάλη πολύ μεγάλη θύελλα στην Τουρκία...
μέχρι το καλοκαίρι και την διεξαγωγή εκλογών και όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά επηρεάζοντας σοβαρά και την Ελλάδα.

Μέσα σε όλο αυτό το νοσηρό κλίμα , πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν την  δυσπιστία του ίδιου του Τούρκου προέδρου στις τουρκικές  ένοπλες αλλά και στις μυστικές υπηρεσίες  της χώρας λόγω του κεμαλικού παρελθόντος.

Για αυτό,  και έγκυρες πληροφορίες φέρουν την δημιουργία ανάλογου σώματος με αυτών των Φρουρών της επανάστασης στο Ιράν...και των Ες Ες στην Γερμανία το 1933!

Όλοι οι δικτάτορες άλλωστε θέλουν τον δικό τους ιδιωτικό στρατό και δεν εμπιστεύονται θεσμούς όπως οι ένοπλες δυνάμεις.
Ο  Ερντογάν έχει δώσει εντολή και για  πρωτοφανή αύξηση ειδικών δρακόντειων μέτρων ασφάλειας με την χρήση του γνωστού  ιδιωτικού στρατού, με το όνομα  SΑDAT.

Η SADAT ισχυρίζεται επίσημα πως έχει ως μοναδική αποστολή την «παροχή συμβουλευτικών και στρατιωτικών υπηρεσιών και εκπαίδευση στον τομέα της διεθνούς άμυνας και της εσωτερικής ασφάλειας».

Οι Τούρκοι  «φρουροί» της ισλαμικής «επανάστασης» του ιδιωτικού στρατού SADAT δημιουργήθηκαν  στην προσπάθεια ανασύστασης του τουρκικού κράτους στα ισλαμικά πρότυπα,  προσωπικά από τον Ερντογάν προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών σε ανατολή και δύση. 

Όλοι όμως γνωρίζουν ότι η πραγματική αποστολή των Τούρκων μισθοφόρων  είναι η δημιουργία και η ενδελεχής εκπαίδευση ειδικών παραστρατιωτικών δυνάμεων για αντιμετώπιση «εσωτερικών αντιδράσεων» κατά του Σουλτάνου Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό.
Η αρχηγός του εθνικιστικού Κόμματος M. Akşener ισχυρίζεται ότι Τούρκοι πολίτες εκπαιδεύονται και  λαμβάνουν όπλα σε στρατόπεδα στην Τουρκία,  ενόψει των επικείμενων εκλογών...οδηγώντας σε καταστάσεις εμφύλιου πολέμου το επόμενο διάστημα.

Ίσως για αυτό ακριβώς η ελληνική ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα πρέπει να έχει στο νου της ότι το Αιγαίο και Κύπρο θα γίνουν « η βαλβίδα αποσυμπίεσης» και το κύριο θέμα συσπείρωσης των Τούρκων...το επόμενο διάστημα. 

Όλα πλέον μας οδηγούν στο συμπέρασμα ενός εσωτερικού εμφυλίου πολέμου...για αυτό και οικονομικά επιφανείς Τούρκοι έρχονται σωρηδόν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, έχοντας γνώση του τι ακριβώς θα γίνει στην χώρα τους. 

Η  ηγέτης του Κόμματος Meral Akşener δήλωσε ότι οι πολίτες λαμβάνουν εκπαίδευση σε στρατόπεδα στην περιοχή του Τόκατ της Μαύρης Θάλασσας και στην κεντρική ανατολική επαρχία Κονγιά, αναφέρει η εφημερίδα Sözcü στις 2 Ιανουαρίου.

«Έχουμε ακούσει για αυτά τα στρατόπεδα εκπαίδευσης σε Tokat και Konya. Πρέπει να διερευνηθούν και τα αποτελέσματα να μοιραστούν μαζί μας», ανέφερε η Akşener σε συνέντευξή της.

Η ίδια είπε ότι πολλοί Τούρκοι πολίτες έχουν δει να διακινούνται όπλα μακράς εμβέλειας πρόσφατα, τα οποία λέγεται ότι συνδέονται με αυτά τα στρατόπεδα εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος, το ΑΚΡ προετοιμάζεται για την εκλογική περίοδο, κατά την οποία τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν χάος εάν τα αποτελέσματα απογοητεύσουν το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).

«Η κύρια οργάνωση που υλοποιεί αυτά τα σενάρια είναι η γνωστή ιδωτική αμυντική εταιρεία » SADAT «, δήλωσε η Akşener.

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...