Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ - Οι ΗΠΑ θα ισοπεδώσουν χώρα: Στον αέρα ιπτάμενα στρατηγεία μαζί με στόλο βομβαρδιστικών!

Θα χτυπήσουν το Ιράν οι ΗΠΑ μαζί με το Ισραήλ και προετοιμάζονται εντατικά με ασκήσεις-γίγας;

 Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια άσκηση-προσομοίωση ισοπέδωσης χώρας στις ΗΠΑ καθώς στον αέρα βρίσκονται 2 βομβαρδιστικά B-52 , 12 ιπτάμενα τάνκερ KC-10 και KC-135 και ο Στόλος των βομβαρδιστικών B-2! 

10 Β-2 με κωδικό ‘Reaper’ είναι στον αέρα και όπως σημειώνουν παρατηρητές πρόκειται για σχεδόν ολόκληρο τον στόλο της USAF! Στον αέρα βρίσκονται επίσης και ιπτάμενα στρατηγεία E-4B.

Η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου USS Harry S. Truman εισήλθε στην Μεσόγειο, σύμφωνα με τα αμερικανικά ναυτικά ινστιτούτα (USNI) στις 19 Απριλίου και έχει ρότα για την Συρία.

Σήμερα, 20 Απριλίου επίσης ο  εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν υλοποίησε  μια έκτακτη «καυτή» συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού και τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου στρατηγό Valery Gerasimov, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα στρατιωτικά θέματα ειδικά όσον αφορά τις επόμενες  κινήσεις των ρωσικών δυνάμεων στην Συρία.

Στις 11 Απριλίου, το USS Harry S. Truman απέπλευσε από το αγκυροβόλιο του στο Norfolk για προγραμματισμένη ανάπτυξη στις περιοχές  δράσης του 6ου στόλου και 7ου στόλου.

Την ίδια στιγμή έχουμε τεράστια ενεργοποίηση των αμερικανικών στρατηγικών δυνάμεων η οποία είναι σε εξέλιξη με το μισό στόλο των βομβαρδιστικών B-2 να πετά πάνω από τις Η.Π.Α.

Επίσης έχουμε ενεργοποίηση και συγκέντρωση δεκάδων αεροσκαφών εναέριου ανεφοδιασμού KC-10s, κάτι που σηματοδοτεί μια σημαντική επιχείρηση η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Υπάρχουν πληροφορίες για μετασταθμεύσεις όλων αυτών των αεροσκαφών σε ευρωπαϊκές βάσεις.

Μεγάλες συγκεντρώσεις αεροσκαφών KC-135 έχουμε σε αεροδρόμιο στη Λίμνη του Μωυσή στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, καθώς και στο Φοίνιξ. Πολλά από τα αεροσκάφη αυτά προερχόταν από μοίρες που βρίσκονται  στις  αμερικανικές ακτές.

Επίσης έχουμε πτήσεις αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου E-4B από την βάση Andrews AFB.

Αυτά τα αεροσκάφη αποτελούν σε περίοδο κρίσεων «ιπτάμενες διοικήσεις μάχης» και μπορούν να διεξάγουν πόλεμο ή να  ξεκινήσουν εκτόξευση πυρηνικών όπλων από οπουδήποτε στον πλανήτη.

Είναι πολύ πιθανό ότι όλες αυτές οι κινήσεις να μην σχετίζονται άμεσα, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τα αεροσκάφη  B-2 και  KC-10 μοιάζει να έχουμε  επανάληψη άσκησης με το όνομα  Neptune Falcon η οποία υλοποιήθηκε με τον ίδιο τρόπο πριν δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης Neptune Falcon 2016, η 509η πτέρυγα μάχης  της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και η 131η πτέρυγα βομβαρδιστικών της Εθνικής Φρουράς του Μισσούρι, μαζί με άλλες βάσεις διεξήγαγαν μια τεράστιας έκτασης προσομοίωσης ενός «παγκόσμιου πολέμου», αναφέρει αμερικανική πηγή.

Με δεδομένη την παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοικτά για τηνΣυρία...

Η ομάδα μάχης USS Harry S. Truman  περιλαμβάνει το καταδρομικό USS Normandy  (CG-60), και τα κλάσεως  USS Arleigh Burke (DDG -51), USS Bulkeley (DDG-84), USS Farragut (DDG-99), USS Forrest Sherman (DDG-98), USS Το Sullivans (DDG-68) και USS Winston S. Churchill (DDG-81).

Η γερμανική φρεγάτα FGS Hessen (F-221) συμμετέχει επίσης στην ομάδα μάχης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου.

Η ανάπτυξη του αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ στη Μεσόγειο Θάλασσα, κοντά στη Συρία, αποτελεί σαφές μήνυμα πιθανής κλιμάκωσης στην περιοχή. Στις 14 Απριλίου, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία διεξήγαγαν μαζική επίθεση  πυραύλων σε κυβερνητικούς στόχους στη χώρα.

Ωστόσο, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τεταμένη...

Η συμμαχία  υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έχει απειλήσει επανειλημμένα ότι θα πραγματοποιήσει περισσότερες επιθέσεις στη Συρία  ακόμη και κατά των ρωσικών δυνάμεων στις δύο βάσεις τους.

Ολα δείχνουν πως στόχος είναι το Ιράν...

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...