Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ - Εισιτήριο για την κόλαση έβγαλε η Τουρκία: Ιαχές ''ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ'' απο τον ισλαμικό Στρατό του Ερντογαν!

Σε δρόμο χωρίς γυρισμό πλέον οι σχέσεις Ισραήλ-Toυρκίας
με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να κατεβάζει χιλιάδες ισλαμιστές στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για την Παλαιστίνη με Αλλάχ Ακμπάρ, κάψιμο σημαιών ΗΠΑ-Ισραήλ.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κινητοποίησε τον ισλαμικό «Στρατό» του και διέλυσε τις όποιες ψευδαισθήσεις Δυτικών και μη σχετικά με την μελλοντική πορεία αυτής της Τουρκίας.

Με ιαχές Αλλάχ Ακμπάρ προσέρχονται οι χιλιάδες πολίτες της νέας Τουρκίας των ισλαμιστών ηγετών στην σύναξη κατά του Ισραήλ. 

Αφίσες, πανό, σημαίες για τον νέο «προστάτη» της Ιερουσαλήμ, την...Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν!  Σίγουρα κάποιοι στο Ισραήλ θα μετανοιώνουν πικρά τα όσα έγιναν μερικά χρόνια πριν και ειδικά την «συγγνώμη» μετά το Μαβί Μαρμαρά.

Δεν μιλάμε απλά για προκλήσεις. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν υιοθέτησε ρητορική...Ιράν απέναντι στο Ισραήλ!

«Είναι η σειρά μας να γίνουμε οι φρουροί της Ιερουσαλήμ», «ζήτω η κόλαση για τους τυράννους» είπε ο Ερντογάν ξεπερνώντας κάθε όριο στις προκλήσεις κατά του Ισραήλ.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε στις 16.30 με ανάγνωση του Κορανίου και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο ηγέτης του Μεγάλου Ενωμένου Κόμματος (BBP) της συμμαχίας που στηρίζουν Ερντογάν, Μουσταφά Ντεστιτζί, ο οποίος είπε πως πιστεύει πως μια μέρα τα παλαιστινιακά εδάφη θα γίνουν ξανά παλαιστινιακά.


«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση. Αυτοί που σήμερα μετέφεραν την πρωτεύουσά τους στην Ιερουσαλήμ, αύριο δεν θα μπορούν να βρουν ούτε το Τελ Αβίβ», είπε εκφράζοντας την ευχή να συνεχιστεί η ενότητα.

«Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα πέσει η ιστορία»...

«Είναι η σειρά μας ως μουσουλμάνοι να γίνουμε οι φρουροί της Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος στο συλλαλητήριο, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 500 χιλιάδες κόσμος, κρατώντας τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες.

Χιλιάδες ισλαμιστές, οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατέκλυσαν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για να διαδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους Παλαιστίνιους στη Γάζα, παρουσία του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του πρωθυπουργού της Παλαιστινιακής Αρχής Ράμι Χαντάλα, μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από το κάλεσμα που απηύθυνε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επέκρινε δριμύτατα το Ισραήλ μετά τον θάνατο τουλάχιστον 60 Παλαιστινίων τη Δευτέρα από ισραηλινά πυρά στη Γάζα, λίγο πριν από τη Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας νωρίς το βράδυ.


Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η Ιερουσαλήμ δεν είναι μια απλή πόλη, είναι ένα σύμβολο, είναι ένα διαγώνισμα -όπως χαρακτηριστικά είπε- στο οποίο ο ισλαμικός κόσμος και ολόκληρη η ανθρωπότητα έμεινε στην ίδια τάξη.

Ανέφερε ότι μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Οθωμανική Αυτοκρατορία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ιερουσαλήμ και από τότε δεν έχει δει άσπρη μέρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη έγιναν συνεργοί του Ισραήλ, όταν το 1967 η Ιερουσαλήμ πέρασε υπό κατοχή.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε «ζήτω η κόλαση για τους τυράννους» προσθέτοντας ότι είναι απέναντι σε ένα αγώνα με τους σιωνιστές.

«Εγώ τους σιωνιστές τους διαχωρίζω από τους Εβραίους. Ο αγώνας είναι ενάντια στους σιωνιστές», ανέφερε.

«Είναι η σειρά μας ως μουσουλμάνοι να γίνουμε οι φρουροί της Ιερουσαλήμ», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας τις ΗΠΑ ότι δεν είναι υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων αλλά υπέρ της δημιουργίας προβλημάτων.

Κάλεσε μάλιστα τον αμερικανικό λαό να υψώσει τη φωνή του ενάντια στην κυβέρνησή του, ενώ για το Ισραήλ είπε ότι στόχος του είναι κυρίως η Τουρκία και ο ίδιος προσωπικά.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Παλαιστίνης, Ραμί Χαμντάλαχ, είπε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τον ίδιο ιστορικό ρόλο με αποφασιστικότητα.

Χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, προσθέτοντας ότι αυτό που έκαναν οι ΗΠΑ είναι μια μεγάλη επίθεση, μια μεγάλη πρόκληση.

«Είμαστε αντίθετοι με αυτό το άνομο βήμα των ΗΠΑ και από αυτό εδώ το βήμα απευθύνουμε έκκληση στη διεθνή κοινότητα».


O Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, στη δική του ομιλία ανέφερε ότι «συγκεντρωθήκαμε εδώ για να καταδικάσουμε τον τύραννο Ισραήλ», λέγοντας ότι τα εδάφη της Παλαιστίνης αιματοβάφτηκαν για άλλη μια φορά.

«Ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολούθησε με ικανοποίηση τον πυροβολισμό χιλιάδων Παλαιστινίων. Οι ΗΠΑ έγιναν συνέταιροι αυτού του τυράννου μεταφέροντας την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ».

«Αν συνεχιστεί η σιωπή απέναντι στην ισραηλινή τυραννία, ο κόσμος θα βυθιστεί γρήγορα σε ένα χάος, όπου οι συμμορίτες θα ορίζουν τους νόμους», υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος την Τετάρτη.

Η Σαουδική Αραβία, ο υπουργός Εξωτερικών της οποίας Άντελ Αλ Τζουμπέιρ αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη, και οι σύμμαχοί της στον Κόλπο, καθώς και η Αίγυπτος, αντιμετωπίζουν αρνητικά τη στήριξη που παρέχει ο Ερντογάν σε κινήματα όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα και η Χαμάς και προς το Κατάρ που θέλουν να απομονώσουν.

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...