Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Ζούμε στα χρόνια του Αντιχρίστου; Ιδού τι λένε τα ιερά βιβλία...

Πολλοί στα χρόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ζούμε φοβούνται
αυτη τη στιγμή, μήπως είναι και τα χρόνια του Αντιχρίστου...

Αυτό ουδείς το γνωρίζει πραγματικά, ας δούμε όμως τι λένε για αυτόν τα ιερά βιβλία και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Γιατί ακόμα και έαν δεν έχει έρθει, σίγουρα ο ερχομός του προετοιμάζεται από τους Εωσφωριστές που κυβερνούν τον πλανήτη.

Πρώτη πηγή αποτελεί η Καινή Διαθήκη και τα λόγια του Χριστού σχετικά με αυτόν.

Κατά Ματθαίον κεφάλαιο 24.

Τότε αποκρίθηκε ο Ιησούς και τους είπε: «Προσέχετε μη σας πλανήσει κανείς.

5 Γιατί πολλοί θα έρθουν με το όνομά μου, λέγοντας: “Εγώ είμαι ο Χριστός”, και πολλούς θα πλανήσουν.

6 Θα μέλλετε, λοιπόν, να ακούτε πολέμους και φήμες πολέμων. Κοιτάτε, μη θορυβείστε. γιατί πρέπει να γίνουν, αλλά ακόμα δεν είναι το τέλος.

7 Γιατί θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας, και θα γίνουν πείνες και σεισμοί κατά τόπους.

8 Αλλά όλα αυτά είναι αρχή ωδίνων.

9 Τότε θα σας παραδώσουν σε θλίψη και θα σας σκοτώσουν, και θα είστε μισούμενοι από όλα τα έθνη για το όνομά μου.

10 Και τότε θα σκανδαλιστούν πολλοί, και θα προδώσουν ο ένας τον άλλο, και θα μισήσουν ο ένας τον άλλο.

11 Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα εγερθούν και θα πλανήσουν πολλούς.

12 Και επειδή θα πληθυνθεί η ανομία, θα ψυχραθεί η αγάπη των πολλών.

13 Αλλά εκείνος που θα υπομείνει ως το τέλος, αυτός θα σωθεί.

14 Και θα κηρυχτεί αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας σε όλη την οικουμένη για μαρτυρία σε όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το τέλος». (Αυτά τα γεγονότα ουσιαστικά τα ζούμε στις μέρες μας).

15 «Όταν λοιπόν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως ( τον Αντίχριστο), που ειπώθηκε μέσω του Δανιήλ του προφήτη, να έχει σταθεί σε τόπο άγιο ( στα Ιεροσόλυμα στον τρίτο ναό )  ο αναγνώστης ας εννοήσει

16 τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φεύγουν στα όρη,

17 όποιος είναι πάνω στο δώμα ας μην κατεβεί, για να πάρει τα πράγματα από την οικία του.

18 Και όποιος είναι στον αγρό ας μην επιστρέψει πίσω, για να πάρει το πανωφόρι του.

19 Αλίμονο όμως σε όσες έχουν παιδιά στην κοιλιά και σε όσες θηλάζουν εκείνες τις ημέρες.

20 Προσεύχεστε μάλιστα να μη γίνει η φυγή σας το χειμώνα μήτε το Σάββατο.

21 Γιατί θα γίνει τότε θλίψη μεγάλη, τέτοια που δεν έχει γίνει από την αρχή του κόσμου ως τώρα, ούτε θα γίνει ξανά.

22 Και αν δε συντομεύονταν οι ημέρες εκείνες, δε θα σωζόταν καμιά σάρκα. Για τους εκλεκτούς, όμως, θα συντομευτούν οι ημέρες εκείνες. ( ο Θεός για εμάς ώστε να αντέξουμε θα κάνει τις μέρες τότε να περνάνε πάρα πολύ γρήγορα)

23 Τότε, αν κάποιος σας πει: “Ιδού, εδώ ο Χριστός” ή “εδώ”, μην το πιστέψετε.


24 Γιατί θα εγερθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δώσουν σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, αν είναι δυνατό, και τους εκλεκτούς.

25 Ιδού, σας τα έχω προειπεί.


26 Αν λοιπόν σας πουν: “Ιδού, στην έρημο είναι”, μην εξέλθετε. “Ιδού, στα απόμερα δωμάτια”, μην το πιστέψετε.

27 Γιατί όπως ακριβώς η αστραπή εξέρχεται από τα ανατολικά και φαίνεται ως τα δυτικά, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

28 Όπου είναι το πτώμα, εκεί θα συναχτούν οι αετοί».


29 «Και αμέσως μετά τη θλίψη των ημερών εκείνων ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δε θα δώσει το φεγγοβόλημά της ( Αναφορά στο λεγόμενο φλάς του ήλιου), και οι αστέρες θα πέσουν από τον ουρανό και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν.

Δεύτερη πηγή βρίσκουμε στον Άγιο Ιππόλυτο Πάπα Ρώμης:

Τότε, εκείνοι οί Χριστιανοί πού δεν θα έχουν πάρει το χάραγμα του Αντίχριστου , θα διώκονται συνεχώς και με μένος, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν τρόπο επιβίωσης, αφού και τα ίδια τα στοιχεία της φύσεως θα έχουν αλλοιωθεί...

Και τότε οι έχοντες το σφράγισμα του Αντίχριστου (χάραγμα το οποίο θα τους επέτρεπε να έχουν δικαίωμα αγοραπωλησίας και όχι μόνο ) θα μετανιώσουν πικρά για την επιλογή τους αυτή.

Άνθρωποι θα πεθαίνουν από την πείνα και τις αρρώστιες στους δρόμους και τις πλατείες. Και εάν δε συντόμευε ο Άγιος Τριαδικός Θεός εκείνες τις ημέρες της κακίας, δεν θα έμενε κανείς πού να μη πρόδιδε την πίστη του.

“Και τι μιλώ για ανθρώπους μόνο, μιά πού και αυτά τα στοιχεία της φύσεως θα απαρνηθούν την φυσική τους κατάσταση...

Τότε, θα συμβαίνουν συχνά σεισμοί σε κάθε πολιτεία, λοιμώδεις ασθένειες και επιδημίες σε κάθε χώρα, κεραυνοί ασυνήθιστοι και φοβερές αστραπές, ενώ σπίτια και αγροί θά κατακαίονται...

Θα συμβαίνουν ακόμη φοβερές καταιγίδες ανέμων, οι οποίες θα διαταράσσουν χωρίς όρια την ξηρά και την θάλασσα, ακαρπίες της γής, σάλος καί βουητό από τη θάλασσα και σάλος αφόρητος από την απώλεια χιλιάδων ψυχών ανθρώπων...

Θα βλέπουμε σημαδιακές μεταβολές στον ήλιο και στη σελήνη, εκτροπές αστέρων από τη θέση τους, συγκρούσεις εθνών και πολέμους, καταστρεπτικούς ανέμους, βολίδες χαλάζης επί του προσώπου της γής, χειμώνες άτακτοι και ασυνήθιστοι (από μεγάλη κλιματική αλλαγή), παγετοί μεγάλοι, καύσωνες ανυπόφοροι, κεραυνοί αιφνίδιοι, και εμπρησμοί αδόκητοι και μη αναμενόμενοι...

Θα υπάρχει δε ένας γενικός θρήνος και οδυρμός επί όλης της γης, χωρίς καμία και από πουθενά παρηγοριά...»

Αγίου Ιππολύτου, P.G. 10, 912 B – ΒΕΠΕΣ 6, 278

« Την εποχή εκείνη όσοι άνθρωποι λάβουν τη σφραγίδα του Αντιχρίστου και δεν θα βρίσκουν τροφές ούτε νερό, θα προσέρχονται προς αυτόν και με οδυνηρά (πονεμένη) φωνή θα του λένε: «Δώσε μας λοιπόν να φάμε και να πιούμε (όπως μας έταζες), γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι από την πείνα και από κάθε ανάγκη, διέταξε τον ουρανό να μας δώσει νερό, και διώξε τα ανθρωποφάγα θηρία πού μας κατατρώγουν ( ανθρωποφάγα θηρία, δηλαδή όντα που τρώνε ανθρώπους δεν είναι παρά οι Νεφελίμ)...»

Τότε ο Αντίχριστος θα απαντήσει εμπαίζοντας αυτούς και με πολλή απανθρωπιά και θα τους λέει :
«Ο ουρανός δεν θέλει να δώσει βροχή. Η γη πάλι δεν βλαστάνει τα φυτά της, από που να σας δώσω εγώ τροφές;»

Τότε, αφού ακούσουν τα λόγια του δόλιου τούτου οι άθλιοι, θα καταλάβουν ότι αυτός είναι ο ίδιος ο πονηρός διάβολος (και ότι δεν είναι Θεός όπως νόμιζαν), και θα θρηνήσουν με πόνο, θα κλάψουν πολύ και θα κτυπήσουν

το πρόσωπό τους με τα χέρια τους, και θα εκριζώσουν τα μαλλιά τους και με τα νύχια τους θα ξεσκίζουν τα μάγουλά τους λέγοντας ο ένας προς τον άλλον:
«Ώ, της συμφοράς μας! Ώ του φοβερού πράγματος, Ώ της δόλιας συναλλαγής πού κάναμε με τον Αντίχριστο  και πήραμε το χάραγμά του, Ώ, της φοβερής πτώσεώς μας.

Πώς πλανηθήκαμε από τον πλάνο; Πώς προσφερθήκαμε (ψυχή και σώματι) σ΄ αυτόν;

Πώς συλληφθήκαμε μέσα στα δίκτυα του; Πώς πιαστήκαμε στη βρώμικη του σαγήνη;

Και πώς ενώ ακούγαμε τις Γραφές πού μας προειδοποιούσανε για όλα αυτά, εμείς τότε δεν τους δίναμε σημασία;»

Αγίου Ιππολύτου, P.G. 10, 933 D – 936 A

Τρίτη πηγή αποτελεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη:

Καὶ ἐστάθην ἐπὶ τὴν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καὶ κεφαλὰς ἑπτά, καὶ ἐπὶ τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην· 3 καὶ μίαν ἐκ τῶν κεφαλῶν αὐτοῦ ὡς ἐσφαγμένην εἰς θάνατον. καὶ ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ ἐθεραπεύθη, καὶ ἐθαύμασεν ὅλη ἡ γῆ ὀπίσω τοῦ θηρίου. καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ;

Και στάθηκα στην άμμο της θάλασσας. και είδα από την θάλασσα θηρίο να ανεβαίνει (ανεβαίνει από την θάλασσα ο αντίχριστος αφού το σώμα του κατασκευάστηκε σε υποθαλάσσιο εργαστήριο), που είχε κέρατα δέκα και επτά κεφάλια και πάνω στο κάθε κέρατό του και ένα στέμμα, και στα κεφάλια του βρισιές πρός τον Θεό.

Και έδωσε σε αυτόν ο δράκοντας (ο διάβολος δηλαδή ), την δύναμη του και τον θρόνο του και μεγάλη εξουσία.

Και ένα από τα κεφάλια του ήταν θανάσιμα τραυματισμένο και θεραπεύτηκε η πληγή του ( ο αντίχριστος θα τραυματιστεί θανάσιμα αλλά θα γιατρευτεί το τραύμα του) και όλος ο κόσμος θαύμασε το θηρίο.

Και προσκύνησαν τον δράκοντα (τον διάβολο) που έδωσε την εξουσία του στο θηρίο αλλά και το θηρίο λέγοντας , ποιός είναι όμοιος με το θηρίο ; ποιός μπορεί να πολεμήσει εναντίον του;

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις εκατοντάδες πηγές για τον λεγόμενο Αντίχριστο...

Σύντομα θα έρθει η ώρα να βασιλέψει στον κόσμο μας και να τον κάνει ζωντανή κόλαση...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...