Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ: Κεμαλικοί εναντίον Ερντογανικών, σε μία μάχη μέχρι θανάτου!

60 εκ. Τούρκοι προσέρχονται στις κάλπες μέσα σ’ ένα κλίμα
φοβερής πόλωσης και εμφυλιοπολεμικού κλίματος ενώ πλέον εκφράζονται σοβαρές και ανοιχτές πληροφορίες για επικείμενη νοθεία στις εκλογές με τον Ερντογάν.

Εκλογές όπου θα επηρεάσουν άμεσα την Ελλάδα.

Και το ερώτημα είναι τι θα συμβεί αν όντως επιβεβαιωθούν οι φόβοι;

Κεμαλιστές εναντίον Ερντογανικών/ισλαμιστών σε μια μάχη επιβίωσης.

Θα είναι οι πρώτες εκλογές μετά το συνταγματικό δημοψήφισμα του Απριλίου, το οποίο προσέδωσε στο αξίωμα της προεδρίας σημαντικές εξουσίες και το απελευθέρωσε από τους περισσότερους ελέγχους επί της εξουσίας του. 

Τα κόμματα της τουρκικής αντιπολίτευσης δίνουν τον ύστατο αγώνα προκειμένου να επιτύχουν το ακατόρθωτο: να νικήσουν τον Recep Tayyip Erdogan.

Ο ρόλος του πρωθυπουργού θα καταργηθεί και οι σχεδόν όλες οι εξουσίες θα βρεθούν στα χέρια του προέδρου!

Ο Erdogan υποστηρίζει ότι αυτό το σύστημα θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει ευημερία και σταθερότητα στη χώρα του.

Οι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης λένε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο για την ευρισκόμενη σε διάλυση δημοκρατία της Τουρκίας.

Όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι η 24η Ιουνίου θα αποτελέσει σημείο καμπής.

Οι φρουροί του Ερντογάν
Αν κάτι έκανε εντύπωση από την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη ήταν οι δεκάδες ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες των κτιρίων γύρω από την πλατεία.

Άνδρες βλοσυροί, με το δάχτυλό τους μονίμως στη σκανδάλη, έτοιμοι να εξολοθρεύσουν οποιαδήποτε απειλή κατά του προέδρου τους. Όπου κι αν γύριζε κανείς το βλέμμα του, τους έβλεπε να παρατηρούν τα πάντα.

Πρόκειται για τα άτομα της περίφημης SADAT
Ιδρυτής της είναι ο Αντνάν Τανριβερντί (Adnan Tanrıverdi), ο οποίος αποστρατεύθηκε το 1996 έπειτα από καταγγελίες εις βάρος του που τον ήθελαν ακραίο ισλαμιστή ο οποίος αντιτίθετο στο κοσμικό κράτος.

Η δράση της εταιρείας έγινε γνωστή σε διεθνές επίπεδο έπειτα από τη δημοσίευση ενός Τούρκου μέσω του Twitter. Ο χρήστης @fuatavni , με τρία εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, αποκάλυψε το 2016 τη δράση της Σαντάτ και ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι εταιρεία, αλλά μια παραστρατιωτική οργάνωση, ένας μυστικός στρατός ο οποίος είχε εμπλακεί στην εκπαίδευση των στρατιωτών του Ισλαμικού Κράτους με τη συνδρομή της ΜΙΤ, της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η Σαντάτ σταμάτησε τη δράση της στη Συρία όταν αυτή έγινε γνωστή στις δυτικές μυστικές υπηρεσίες. 

Στη συνέχεια ανέλαβε την εκπαίδευση της νεολαίας του AKP, του κόμματος που ηγείται ο Ερντογάν και της Οθωμανικής Οργάνωσης (Osmanlı Ocakları), για το ενδεχόμενο πιθανής σύγκρουσης μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων και των πολιτών.

Ολα λοιπόν είναι ανοιχτά σήμερα, ακόμα και μία εσωτερική σύγκρουση, αν δεν πάνε καλά τα πράγματαγια τον Σουλτάνο!

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...