Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

«Οδοστρωτήρας» ο Μ. Σαλβίνι: «Μην τολμήσετε να μας φορτώσετε με ψεύτικους πρόσφυγες»

Την προπαγάνδα των ΜΚΟ και των ψευτοπροοδευτικών ισοπεδώνει
ο ηγέτης της πατριωτικής δεξιάς Μ. Σαλβίνι!

Ικανοποίηση εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και επικεφαλής της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι για τις εξελίξεις στο πλοίο Aquarius με τους 629 μετανάστες.

Ο Σαλβίνι θεωρεί ότι η προσφορά της Ισπανίας να δεχθεί το πλοίο στο λιμάνι της Βαλένθια ήταν επιτυχία της ιταλικής κυβέρνησης.

«Όταν υψώνεις την φωνή επιτυγχάνεις αποτελέσματα. Η κυβέρνηση έμεινε πάντα συμπαγής, παρά το ότι κάποιοι έκαναν λόγο για διάσταση απόψεων της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων», τονίζει ο Σαλβίνι.

Ο Σαλβίνι διεμήνυσε ότι η χώρα του θα κρατήσει την ίδια στάση και με άλλα πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων, ενώ προανήγγειλε μειώσεις στις δαπάνες για τους μετανάστες.

Στην ουσία κάνει αυτό που δεν πράττει η Ελλάδα. Στένει μήνυμα σε λαθρέμπορους και μετανάστες, ξεχάστε την Ιταλία.

«Ένα από τα μέτωπα είναι εκείνο των εξόδων με τα οποία οι Ιταλοί επιβαρύνονται, εξαιτίας της στρατιάς των ψεύτικων προσφύγων. Εξετάζουμε το ποσό των τριάντα πέντε ευρώ που ξοδεύεται ημερησίως για κάθε μετανάστη», ανέφερε.

Μάλιστα πριν λίγο προχώρησε και σε μία καταγγελία-βόμβα!

Γερμανικές ΜΚΟ φορτώνουν με παράνομους μετανάστες ανοικτά της Λιβύης τα πλοία τους κι στη συνέχεια τα στέλνουν στην Ιταλία!

Αυτό κατήγγειλε ο ηγέτης Λέγκα και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι δείχνοντας μάλιστα στο Marine Traffic το σκάφος της ΜΚΟ να αναμένει να φορτώσει με αλλοδαπούς.

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...