Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ''ΩΣ ΕΔΩ'': «Επαναστατεί» όλη η Ευρώπη για τους λάθρο!

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το κύμα αγανάκτησης των λαών
απ΄ άκρου σ΄ άκρου στην Ευρώπη για τους παράνομους μετανάστες  που χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, κράτη, σύνορα, λαούς δημιουργούν τη δική τους πραγματικότητα.

Από την Ιταλία και την Βουλγαρία έως την Ουγγαρία και την Πολωνία η μία χώρα μετά την άλλη ζητούν τη λήψη αυστηρών μέτρων και κλείνουν τα σύνορά τους.

Πλην μιας μόνο: Της Ελλάδας!

Ο Σαλβίνι, βάζει τέλος στα «θαλάσσια ταξί του Σόρος», η Τσεχία είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μαζικές απωθήσεις παράνομων μεταναστών, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός ζήτα το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων, η Μέρκελ δέχεται τα σφοδρά πυρά του συγκυβερνώντος CSU, για την πολιτική της, η Αυστρία πραγματοποιεί ασκήσεις για την άμυνα των συνόρων από τα κύματα αλλοδαπών και οι ηγέτες των χωρών της ομάδας του Βίζεγκραντ συναντώνται εκτάκτως για τη λήψη μέτρων.


Την ίδια ώρα στην Ελλάδα τα θαλασσιά σύνορα, δεν είναι σύνορα, ο Έβρος παραβιάζεται καθημερινώς από αλλοδαπούς οι οποίοι απλώς περνούν σε ελληνικό έδαφος και όσοι φτάνουν στην Ελλάδα, μουσουλμάνοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους, πρακτικά κάνουν ότι θέλουν.

Όλο αυτό το κίνημα που παίρνει αυτή την πρωτοφανή ορμή στην Ευρώπη έχει την αμέριστη αποδοχή του Αμερικανού προέδρου Ντ.Τραμπ ο οποίος στηρίζει την αντίσταση των ευρωπαϊκών λαών στην δημογραφική και θρησκευτική αλλοίωση.

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...