Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Β.Λεβέντης - «Οι ώρες είναι κρίσιμες»: Τι είπε για Τσίπρα και Καραμανλή

Την συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό χθες, για τη συμφωνία
με το Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ, αποκάλυψε ο Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός επέρριψε την ευθύνη στον εθνάρχη της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

«Ο κ. Τσίπρας μου είπε, χθες, ότι δεν παρέδωσε το όνομα, το είχε κάνει ο Κ. Καραμανλής το 2008 και ο ιδρυτής της ΝΔ είχε δώσει τη γλώσσα το 1977» είπε ο Β. Λεβέντης και πρόσθεσε:

«Ο κ. Τσίπρας ρίχνει σε άλλους τις ευθύνες για ένα ατόπημα που θα υπογράψει ο ίδιος, αυτό είναι απαράδεκτο. Εδώ μοιάζουμε σαν να είμαστε ληστές τραπεζών, που τα ρίχνει ο ένας στον άλλον. Αυτός που υπογράφει κακώς υπογράφει,τελεία και παύλα. Η ο Καμμένος να ρίξει την κυβέρνηση ή ο Τσίπρας να αλλάξει ρότα. Το στίγμα θα είναι επί της κεφαλής του ισοβίως»».

«Οι ώρες είναι κρίσιμες», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εγκαλώντας την κυβέρνηση ότι «έκανε το μεγάλο ολίσθημα να πάει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να διαπραγματευτεί.

Έπρεπε να είχαμε διαπραγματευτούμε με άλλο τρόπο, να στηρίξουμε το κρατίδιο με οικονομικά μέσα, με πολιτικά μέσα να στηρίξουμε την είσοδο του στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτοί να το πουν Σκόπια το όνομα τους.

Με το Μακεδονία θα γυρίσουν στον αλυτρωτισμό. Παρακολουθώ στα κανάλια τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν το όνομα της Μακεδονίας με ελαφρότητα δεν κατανοούν τις ευθύνες που αναλαμβάνουν».

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...