Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: Συγκαλεί εκτάκτως Υπουργικό Συμβούλιο!

Σε ρυθμούς περιδίνησης έχει μπει η πολιτική ζωή του τόπου.
Το Σκοπιανό, έχει αλλάξει πλέον τα δεδομένα στην πολιτική σκακιέρα.

Κόμματα εξαϋλώνονται, ενώ σε άλλα, ήδη υπάρχουν αναταράξεις, καθώς οι απόψεις διίστανται για το ποια στάση θα κρατήσουν τελικά στο ζήτημα που έχει εξελιχθεί σε επιθανάτιο ρόγχγο για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ετσι λοιπόν, Υπουργικό Συμβούλιο συγκαλεί ο Τσίπρας στον απόηχο των πολιτικών εξελίξεων.
Η συνεδρίαση των υπουργών της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 15.30 το μεσημέρι, στη Βουλή.

Η απόφαση για τη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου ανακοινώθηκε λίγη ώρα μετά την ομιλία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση εμμένοντας στις πάγιες θέσεις του συμπολιτευόμενου κόμματος σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

«Όταν και αν έρθει η ώρα (σ.σ. της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών), θα εκτελέσουμε τη λαϊκή εντολή με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την αποχώρηση δηλαδή, από την κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά, από το βήμα της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει να στείλει μήνυμα φυγής προς τα μπρος μετά τις εξελίξεις και την ένταση της τελευταίας εβδομάδας από την αποχώρηση Λαζαρίδη.

Να σημειωθεί ότι νώρίτερα σήμερα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είχε κάνει λόγο για «Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα» αναφερόμενη σε όσα είπε ο Πάνος Καμμένος.

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter συμπλήρωσε: «Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε».

Οι εξελίξεις εν ολίγοις τρέχουν με ταχύτητα...

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...