Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Έλληνας ο διαδηλωτής που χτύπησε ο «γορίλας» κολλητός του Μακρόν!

Ο εύσωμος και ευέξαπτος, άλλοτε, προστατευόμενος...
του Εμανουέλ Μακρόν, που λάμβανε έναν ιδιαίτερα «παχυλό» μισθό, ο οποίος ξεπερνούσε ακόμα και τα 10.000 ευρώ μηνιαίως, σόκαρε την κοινή γνώμη όταν «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό να δέρνει (ως αστυνομικός) με μανία έναν διαδηλωτή που κρατούν και σέρνουν στο πεζοδρόμιο άλλοι τρεις.

Ακολούθως έγινε γνωστό ότι ο «γορίλας» (όπως τον χαρακτηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ ) με το κράνος και την εξάρτυση, ήταν ο σύμβουλος ασφαλείας του Γάλλου προέδρου, προκαλώντας σάλο και θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα ο Μακρόν να απολύσει τον Μπεναλά, μήπως και κατευνάσει τα πνεύματα.

Μόνο που τις τελευταίες ώρες, ένα «τσουνάμι» αποκαλύψεων βλέπει το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του Γάλλου προέδρου με τον «ψεύτικο αστυνομικό», αφού ο Μπεναλά δεν ήταν απλώς ένας σύμβουλος... αλλά «κολλητός» και «αδυναμία» του!!!

Όλα «μαρτυρούν» μάλιστα πως η ιστορία, η οποία λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη Γαλλία, δεν αποκλείεται να στοιχίσει στον Μακρόν, προκαλώντας ήδη τριγμούς σε πολιτικό επίπεδο, με το ήδη «τραυματισμένο» προφίλ του Γάλλου προέδρου να δέχεται ένα ακόμη ισχυρό «χτύπημα».

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό Closer, ο άνδρας που δέχτηκε τα χτυπήματα του Μπεναλά κατάγεται από την Ελλάδα.

Στο video, ο στενός συνεργάτης του Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να τον σέρνει στο έδαφος, να τον χτυπά στο κεφάλι, να τον πατά στο στήθος και να αποχωρεί από το σημείο όταν ένας από τους διαδηλωτές που κατέγραψαν το νταηλίκι του, διαμαρτύρεται έντονα γιατί χτύπησε το κεφάλι του θύματός του στην άσφαλτο!


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...