Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

Χωρίς τέλος τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι μάχες μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζονται εδώ και ώρα μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο, στην οδό Νικολάου Γερμανού, καθώς και στην οδό Παύλου Μελά.

Οι αστυνομικοί κάνουν συνεχή χρήση χημικών σε μια προσπάθεια να διασπάσουν το μπλοκ των διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και γυναικόπαιδα.

Συμμετέχοντες στη διαδήλωση έβαλαν νωρίτερα φωτιά σε κάδους, πέταξαν αντικείμενα εναντίον των ΜΑΤ, ενώ φώναζαν και συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού αλλά και της αστυνομίας.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου διακόπηκε και κατά διαστήματα ομάδες διαδηλωτών επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.Η ατμόσφαιρα στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης παραμένει αποπνικτική, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έγινε γνωστό εάν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές από την αστυνομία.

Μία γυναίκα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στο πόδι και μεταφέρθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών κοντά στη ΔΕΘ.

Επιπλέον, πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς και ενός ακόμα ατόμου, πιθανότατα αστυνομικού, ενώ άλλο ένα άτομο παραλήφθηκε από ασθενοφόρο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...