Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Μια ανάσα από τα σύνορα UCKάδες και μέλη του UCC - Απίστευτες ακρότητες

Ο Αλβανικός κίνδυνος απειλεί και πάλι τα Βαλκάνια
συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Δεκάδες αποσχιστικές τάσεις, αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, προβοκάτσιες κατά μήκος εθνικών γραμμών στα δυτικά Βαλκάνια συνεχίζονται και δεν πρόκειται να εκτονωθούν οδηγώντας σε μια δυνητική σύγκρουση, οι πιθανότητες της οποίας είναι εξαιρετικά υψηλές.

Όλα δείχνουν ότι οι τρομοκρατικοί στρατοί των Αλβανών είναι σε πλήρη ετοιμότητα για δράση. 

Το «φωνάζουν» άλλωστε οι Αλβανοί παντού, σε γήπεδα, σε δηλώσεις πολιτικών σε συνεντεύξεις, σε πορείες.

Πρόκειται σαφώς για σχέδιο που ξεπερνά τις δυνατότητες των Αλβανών Τσάμηδων και αφορά την σύγκρουση και Ρωσίας και ΗΠΑ στα Βαλκάνια με την συνδρομή της Τουρκίας, για να ανακοπεί ο άξονας των ορθόδοξων χωρών που αντιτίθεται στα σχέδια ΝΑΤΟ-ΕΕ για πλήρη άλωση της περιοχής.

Ακρότητες που επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Κονίσπολης όπου μετέβη η αυτοαποκαλούμενη «Κυβέρνηση της Τσαμουριάς» που έχει έδρα την Ολλανδία και προχώρησε σε σειρά εκδηλώσεων και όχι μόνο!


Στην περιοχή μεταφέρθηκαν πολλά βαρέα μηχανήματα, όπως μπουλντόζες και άλλα, με σκοπό να προχωρήσουν στην διάνοιξη δρόμου που θα έφτανε μέχρι τους... Φιλιάτες! 

Το γεγονός από μόνο του δείχνει ότι πίσω από τις ακραίες οργανώσεις υπάρχει άφθονο χρήμα με άγνωστη προέλευση! 

Η Αλβανική αστυνομία υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε οκτώ προσαγωγές «Τσάμηδων ακτιβιστών», γεγονός που δεν πτόησε καθόλου τον «Πρόεδρο», τον «Πρωθυπουργό» και άλλους παράγοντες της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς»!

Ένα παλιό και ημιερειπωμένο κτίριο σε χωριό της Κονίσπολης μετατράπηκε σε «έδρα του Κογκρέσο» και σε αυτό κυματίζει η σημαία της Τσαμουριάς δίπλα σε αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει το epiruspost.gr

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» με τον αυτοαποκαλούμενο πρωθυπουργό να ανακοινώνει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα είναι πλήρως οργανωμένη η στρατιωτική δύναμη ο «Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς», τα... λάβαρα του οποίου περίσσευαν στη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν αρκετοί Αλβανοί του Κοσσόβου ενώ έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία ανάσα από τα σύνορα βρέθηκαν και πρώην μέλη του UCK.

Σε σελίδες που διατηρεί το τσάμικο λόμπι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλοξενείται πλήθος υλικού από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, όπως και στις ιστοσελίδες με άκρως προπαγανδιστικό υλικό που διαχειρίζονται δίκτυα τσάμηδων...

Η Κυβέρνηση Ράμα είναι μάλλον αιφνιδιασμένη από τις εξελίξεις, σε μία περίοδο όπου οι συνομιλίες με την Αθήνα βρίσκονται σε κομβικό σημείο, ενώ η Ελληνική μάλλον κάνει διακοπές...

Δείτε βίντεο από το 41:13 και μετά...
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...